Várjuk együtt a következő hónapot?
Nekem is ma jött meg :(:(:(
Pedig most tényleg, annyira biztos voltam benne... Nekünk ez volt az 5. sikertelen hónapunk...
Első felindulásomban rendeltem 30 db ovulációs tesztet (remélem nem fogom mindet elhasználni), ebben a ciklusban használtam először, és amúgy szerintem tök jó, legalább pontosan tudom, hogy mikor van az ovum.
Fel a fejjel!!!!! (bár én is magam alatt vagyok)
Sziasztok!
Nekem is ma jött meg. Igaz nekünk ez volt az első hónap, de így is csalódott vagyok. Augusztusban volt egy 21 hetes vetélésem, akkor a baba elsőre sikerült. Mondjuk Ő nem volt tervezve. De a mostani baba igen, persze, ha sikerül. Én is pánikolok! Remélem mindannyiunknak lesz babája!!!! Kitartás!!!!
Tipp: Mindig azt mondják, hogy ne akarjunk annyira gyereket!!!! De azt hogy lehet elérni??? Arra még nem sikerült rájönnöm. Persze ezt is olyanok mondják, akiknek már van gyereke. Én most ott tartok, hogy nekem elég egy gyerek is, csak Ő sikerüljön, és Velünk legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!