Mitzi83 kérdése:
Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?
21/85 A kérdező kommentje:
En most vagyok. Dpo. 6- on es nekem is mindig faj a cicim uvo után végig most semmi. Egyszer mar voltam terhes sajnos méhen kívüli volt akkor sem fajt a cicim. Ez így most nekem nagyon nagy reményt ad hogy őszinte legyek. Akkor nem figyeltem semmit mert véletlen sikerült nem is számítottam rá. Nem is éreztem semmit csak hogy nem jött meg.
Akkor nagyon szorítok érted!:)nekem kémiai terhességem volt csak egy éve de akkor én se figyeltem csak nem jött;pozi teszt aztán megjött.amit még érzek hogy magasabban van a hőm,a szájüregben érzek melegséget.valakinek volt már hasonló?
2017. szept. 24. 10:36
Nekem elmúlt pár napja a bimbó érzékenységem, utána nemsokra van mensim áltban. Viszont most nagyobb lett a cicim, úgyhogy reménykedek..:) 8.dpo-n vagyok
Mindenkinek szorítok :)
2017. szept. 24. 19:21
Szia kérdező! 12, 18-as vagyok. Dede, mérem, csak 1 nap maradt ki, de nem hirtelen esett le, csak 36,7-ig, itt van a hőgörbém, elég gáz ez a ciklus, a múlt havi az tökéletes volt, csak 12. dpo-n megjött.
[link]
2017. szept. 24. 20:33
25/85 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked ne add fel, és persze a többieknek is😊
Ma 37 lett a hőm, ki érti ezt. Drukkolok mindenkinek! #12, #18.
2017. szept. 25. 08:22
27/85 A kérdező kommentje:
28/85 A kérdező kommentje:
En nem érzek semmit pedig mindig faj a cicim az ovu napjától . Most semmi! Ez egy kicsit fura. Mivel endometriozisom van nem sok esely van a babára es sajnos nagyon nagy az esely hogy ha össze is jönne szegény megint rossz helyen tapad meg. Beültetést nem szeretnék mert egyszer kaptam egy tüszőrepesztő szurit es nagyon gaz volt. A mostani párommal egy éve próbálkozunk de előtte nekem az exemmel mar volt egy hat éves próbálkozásuk. Dokinal voltam amúgy minden rendben. Leszámítva hogy az egyik petevezetékem kuka a másik meg a fene tudja. Nem voltam atjarhatosagin ha idén nem jön össze jövőre elmegyek. Külföldön élek egy próbálkozás a beültetéssel 5000€ mert nem támogatnak mivel nem vagyunk hazasok. 34 éves vagyok. Azt gondolom fogy az idő. A neten szoktam tesztet rendelni olcsón így szerintem mar többet használtam el mint egy átlagos labor az elmúlt egy évben. Nagyon szertnék egy kisbabát de azt gondolom hogy nem lesz ebből semmi, csak telnek a honapok fogynak a tesztek aztán meg jön a sírás. Es ezt hónapról hónapra. Az igazat megvallva mar nagyon unom. Nem Akrtam senkit lehúzni a nyavajgasommal. Azért a remény hal meg utoljára.
Fajdogal a hasam meg mindig es feszul a mellem,csutortokon veszek tesztet es a nemvart napjan megcsinalom hatha 😁
2017. szept. 25. 09:53
1 vagyok
Ma 7. dpo. Eddig semmit nem éreztem, ma viszont hányinger gyötör, remélem nem leszek beteg, mert ez még korai tünet lenne.
Nekem IRem van ami nemrég derült ki. Csinálom a hármas kezelést, remélem hatásos lesz. :)
12. dpo végül majd teszeletek, hátha. Nem hiszem, hogy elkeserednék, ha negatív.
2017. szept. 25. 12:10
Kapcsolódó kérdések: