Mitzi83 kérdése:
Várjuk együtt! Én a Dpo 4. en vagyok. Ki van még így?
Figyelt kérdés
2017. szept. 22. 07:37
31/85 anonim válasza:
3-as,nekem is fajdogal a hasam, enyhen. Szombaton meg gorcsolt. 12es voltam. Megy a drukk :)
32/85 anonim válasza:
Sziasztok, remélem lehet még csatlakozni :) Elvileg 17. dpo környékén vagyok (aug. 26-án jött meg), nulla darab pms-tünettel, pedig ma vagy holnap kellene megjönnie, de hosszú hónapok próbálkozása óta tudom, hogy a pms megléte vagy nem megléte még semmit nem jelent. 14. hónapja próbálkozunk, 28L+31F.
33/85 anonim válasza:
Most ebben a honapban nagyon remenykedem,maskor borzalmas pms tuneteim szoktak lenni legalabb egy hettel elotte,de most csak a hasszurka es gorcsoles illetve a mell feszules van 😁
3-as
34/85 anonim válasza:
Én ma vagyok az 5.dpo-n és felugrott 37.05re ilyen magas ilyen hamar még sose volt!nekem is van has szurkálás meg kicsit érzékenyek a mellbimbóim.meg puffadok meg elég szeles vagyok😀
Sz
35/85 A kérdező kommentje:
En ma vagyok a 8 Dpo-n nem sok változás. Délutánra bekemenyedett a cicim es tegnap óta nagyon sok savam van faj a gyomrom. De ennek szerintem semmi köze ehhez mert két harom havonta ez elő szokott fordulni. Nálatok lányok van valami változás??😊
2017. szept. 26. 16:34
36/85 anonim válasza:
Ma reggel hanyingerre ebredtem es faj a mellem,10.dpon vagyok
37/85 anonim válasza:
Ma délelőtt egy pici barnás valami volt, de azóta semmi. 10.dpo- vagyok. Nagyon remélem, hogy nem mensi lesz. :(
13-as voltam
38/85 A kérdező kommentje:
Lányok ma reggel csináltam egy tesztet es pozitiv! Most nagyon kivagyok azt hittem örülni fogok de inkább iszonyatos félelem van hogy mi van ha megint beszorult a petevezetekbe. Uristen most mi a fenét csinaljak?
2017. szept. 27. 07:06
39/85 anonim válasza:
En is teszteltrm mert tegnap meg nem.volt semmi tunet ma meg mar hanytam, es kepzeljetek nagyon halvany de pozitiv lett!!! 11.dpon
40/85 A kérdező kommentje:
Gratulálok 😊 En nem hiszek még a tesztemnek annyira hihetetlennek tűnik.
2017. szept. 27. 09:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!