Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Ez nagyon erős csík még... Borzasztó lehet kétségek között mert én biztos hogy reménykednék a teszt miatt,ugyan akkor az Uh meg elvenne a reményből. Nem tudok jó tanácsot adni,csak bízom benne hogy minden jól fog alakulni. Ha most nem,akkor kövi hónapban és a legnagyobb ajándékot tehetjük a fa alá Karácsonykor!
Hanga
Viki sajnálom hogy ilyen helyzetbe vagy kétségek közőtt :( Hanga az nagyon szép tüsző drukkolok hogy baba legyen belőle :)
Én tegnap voltam az első inszemen.Negyed 3kor csinalták aztmondták a sperma nagyon jó volt.5órakor kezdett borzasztóan fájni a hasam felállni nemtudtam és nagyon sok tojcsis nyákom volt ennyi még talan sosem volt.Szerintem akkor repedt meg a tüszőm.Most szeden az utrogestant 2hétig aztán majd kiderül :)
Szia! Én péntek-vasárnap nem várom,de szerintem megfog jönni.
13.cn-on volt a 24mm-es tüszőm,de utoljára a 16.napon voltunk együtt, így nem bízom benne.Ma vagyok a 26.napon.
Ha most sem sikerül,akkor letelt az 1év 😢
Hanga
Érdekes,hogy nem. Nekem 90%-ban cicifájás szokott lenni ilyenkor már bőven(26.nap),illetve kevés barnázás.Most este többször éreztem szúrást a méhemnél, és a folyásom se kevés.Hőt tegnap reggel néztem kíváncsiságból,37,2volt.
Ezek ellenére nem hiszek a hónap sikerességében...Mint tudjuk,lehet bármi még.
Ti legalább biztosan tudjátok hogy jókor "voltatok együtt".
Én még azt sem tudom 🤔
Te érzel valamit?
Hanga
Minden hónapban kapaszkodunk valamibe...kicsit(nagyon) összetörtünk aztán újra össze rakjuk magunkat. De ennyi idő után egyre nehezebb és pont azt várjuk, hogy a nagy számok törvénye alapján ez a hónap már sikeresen lesz.
Azt néztem tegnap, hogy már milyen régi a kiírás és azóta sem sikerült egyiküknek sem 😟
Remélem így, hogy nálatok adott minden, sikerülni fog!
Hanga
Igen már januári a kérdés és nemsokára megint januárt lesz.Amikor visszaolvasta egyiknap a kommenteket hányszor de hányszor hittük hogy ilyen tünet olyan tünet és hogy talán sikerült és ez azóta sem változott:( De én hogy eltelt egy év sem tudok egyik hónapban sem nyugodtabb lenni.
Sajnos nekem tegnap este elkeződött a fejfájás ami mensi előtt szokott ugyhogy szerintem ez a hónap is elúszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!