Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/360 hanga86 ***** válasza:

Ez nagyon erős csík még... Borzasztó lehet kétségek között mert én biztos hogy reménykednék a teszt miatt,ugyan akkor az Uh meg elvenne a reményből. Nem tudok jó tanácsot adni,csak bízom benne hogy minden jól fog alakulni. Ha most nem,akkor kövi hónapban és a legnagyobb ajándékot tehetjük a fa alá Karácsonykor!

Hanga

2017. nov. 5. 05:21
 212/360 A kérdező kommentje:

Viki sajnálom hogy ilyen helyzetbe vagy kétségek közőtt :( Hanga az nagyon szép tüsző drukkolok hogy baba legyen belőle :)

Én tegnap voltam az első inszemen.Negyed 3kor csinalták aztmondták a sperma nagyon jó volt.5órakor kezdett borzasztóan fájni a hasam felállni nemtudtam és nagyon sok tojcsis nyákom volt ennyi még talan sosem volt.Szerintem akkor repedt meg a tüszőm.Most szeden az utrogestant 2hétig aztán majd kiderül :)

2017. nov. 7. 09:25
 213/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok Csajok.Egykis helyzetjelentés :)Ma vagyok a 6.dpon.Inszem óta hol erősebben hol gyengébben gőrcsölget a hasam és ma sokszor szurkált is.Mellem kellemetlenül fáj de az az Utrogestán miatt is lehet.Nemgondolok még semmire bár titkon reménykedek de még van 8napom hátra.Nálatok miújság lányok?
2017. nov. 12. 22:26
 214/360 hanga86 ***** válasza:

Szia! Én péntek-vasárnap nem várom,de szerintem megfog jönni.

13.cn-on volt a 24mm-es tüszőm,de utoljára a 16.napon voltunk együtt, így nem bízom benne.Ma vagyok a 26.napon.

Ha most sem sikerül,akkor letelt az 1év 😢

Hanga

2017. nov. 13. 08:13
 215/360 A kérdező kommentje:
Szorítok neked remélem most összejön a babád.Nekem októberbe már letelt az egy év :( De majd 20.án kiderül hogy az első inszem hogy sikerült
2017. nov. 13. 18:24
 216/360 A kérdező kommentje:
Érzel amúgy valamit Hanga?
2017. nov. 13. 19:40
 217/360 hanga86 ***** válasza:

Érdekes,hogy nem. Nekem 90%-ban cicifájás szokott lenni ilyenkor már bőven(26.nap),illetve kevés barnázás.Most este többször éreztem szúrást a méhemnél, és a folyásom se kevés.Hőt tegnap reggel néztem kíváncsiságból,37,2volt.

Ezek ellenére nem hiszek a hónap sikerességében...Mint tudjuk,lehet bármi még.

Ti legalább biztosan tudjátok hogy jókor "voltatok együtt".

Én még azt sem tudom 🤔

Te érzel valamit?

Hanga

2017. nov. 13. 19:58
 218/360 A kérdező kommentje:
Pedig ezek amiket leírtál adhatnak reményt.Én nagyon szorítok neked.Én inszem óta görcsölgetek és fáj a mellem is.Amugy semmi különöset nemérzek de ma vagyok mégcsak a 7.dpon ugyhogy van még egy hetem.Nagyon bizok ebben a hónapban és ha már belegondolok hogy nemsikerülhetett háát mindig összetörök egy kicsit.Nemtudom azt hogy fogom átvészelni.De bizok nagyon bízok a legjobbakban
2017. nov. 13. 22:18
 219/360 hanga86 ***** válasza:

Minden hónapban kapaszkodunk valamibe...kicsit(nagyon) összetörtünk aztán újra össze rakjuk magunkat. De ennyi idő után egyre nehezebb és pont azt várjuk, hogy a nagy számok törvénye alapján ez a hónap már sikeresen lesz.

Azt néztem tegnap, hogy már milyen régi a kiírás és azóta sem sikerült egyiküknek sem 😟

Remélem így, hogy nálatok adott minden, sikerülni fog!

Hanga

2017. nov. 14. 06:08
 220/360 A kérdező kommentje:

Igen már januári a kérdés és nemsokára megint januárt lesz.Amikor visszaolvasta egyiknap a kommenteket hányszor de hányszor hittük hogy ilyen tünet olyan tünet és hogy talán sikerült és ez azóta sem változott:( De én hogy eltelt egy év sem tudok egyik hónapban sem nyugodtabb lenni.

Sajnos nekem tegnap este elkeződött a fejfájás ami mensi előtt szokott ugyhogy szerintem ez a hónap is elúszott.

2017. nov. 14. 09:21
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!