Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/360 hanga86 ***** válasza:

Sokszor ugyan azok a tünetek jönnek mint mensi előtt, aztán mégis pozitív lesz a teszt.

Hátha most is...

Nem szeretném megvárni a Januárt...

Hanga

2017. nov. 14. 09:43
 222/360 A kérdező kommentje:
Legyen igazad.Azt énsem főleg hogy az inszemináció olyan sok renényt adott szinte beleeltem magam hogy így tuti sikerülnie kell.Pedig tudom h nincs nagyobb esélye mint egy spontan teherbe esésnek.Hogyan tovább nektek ha neadj isten bemsikerült ez a hónap?
2017. nov. 14. 10:17
 223/360 hanga86 ***** válasza:

Ha most sem sikerül,akkor Tapolca,a PRI. És még jobban próbálok majd lejönni a témáról. Ennél többet nem tudok tenni.

H

2017. nov. 14. 16:30
 224/360 anonim ***** válasza:

Sziasztooook! Réka vagyok. Visszaolvastam mióta nem voltam.

Nagyon drukkolok az inszem miatt!!! Már a napokban kiderül, ugye?

Hanga nagyon nagy kitartást és erőt kívánok! 1 év még nem a világ vége, tudom, hogy neked annak tűnik és nem vigasztal hogy más egészséges embereknek is kell ennyi próbálkozás, mire összejön... ezért legyél erős és ne törj össze. Lehet, hogy ha nem koncentrálnál rá ennyire az jobb lenne, bár tudom, hogy ez mennyire lehetetlen. Viszont úgy gondolom inkább egy sikeres hosszabb idő után, mint sikertelenek sorozata ugyanennyi idő alatt, mint pl nekem.

Viki! Sajnálom ami történt és ismerős. Nem találom hol írtam le, ezért röviden: egy éve volt egy elhalt terhességem 10 hetesen. Ez késői peteérésből volt, mint neked, mensi előtt, ezért gyengén meg is jött. Ez nagyon megviselt.

Júniusban sikerült újra, de én is elkezdtem maszatolni már az 5 héttől, bár a ciklusom sem volt előtte ideális, sokat pecsételtem. Csak petezsák alakult ki és ott megrekedt. Missed ab lett a vége.

És a jelen... sikerült megint teherbe esni. Tehát ezzel a részével nincs gondom. Most a ciklusom is tökélees volt előtte. Viszont ugyanúgy elkezdtem gyengén vérezni vasárnap az 5. hét végén. Mentem az orvoshoz és már volt szívhang, szép szabályos petezsákkal, így kaptam duphastont és pihennem kell. Próbálok pozitív lenni, nincs rosszabb, mint úgy elveszíteni, hogy már volt szívhangja.

Persze nekem már van két gyermekem, így nem érezhetem át teljesen azt a részét, amit pl Hanga. De ettől még nem könnyebb egy magzatot elveszíteni és pl most várakozni, hogy velünk marad-e.

Jövő kedden kontroll...

2017. nov. 15. 09:11
 225/360 A kérdező kommentje:
Szia:) Olyan jó hogy legalább egyikünknek sikerült szívből gratulálok és ismeretlenül is de imádkozok értetetk hogy most minden rendbe legyen.De rendben is lesz :) Hétfőn kell tesztelnem még 5nap :/ Ma kicsit gőrcsölgetek ami elveszi a kedvem:(
2017. nov. 15. 10:00
 226/360 anonim ***** válasza:

Jaj nagyon drukkolok és imádkozok, hogy sikerüljön! Átjárhatóságid volt, úgyhogy simán működhet! :)

Réka

2017. nov. 15. 10:30
 227/360 A kérdező kommentje:
Köszönöm ❤ Mindenképp jelentkezek a fejleményekkel meg várom persze tőled is :)
2017. nov. 15. 11:45
 228/360 A kérdező kommentje:
Réka még azt megkérdezhetem hogy görcsöltél a nemvárt előtt?Vagy valami tüneted volt a pozi teszt előtt?
2017. nov. 15. 12:44
 229/360 anonim ***** válasza:

Én az összes pozi teszt előtt úgy éreztem, hogy meg fog jönni. Nem görcsölt, de éreztem a hasam. És utána is így volt még hetekig, a két egészséges terhességemnél is.

Réka

2017. nov. 15. 14:02
 230/360 anonim ***** válasza:
Ja annyi tünet volt pozi előtt, hogy viszonylag magasan volt az alaphőm pé után 37.0-37.2 és nem ingadozott, nem esett le egy nap sem. Amikor nem voltam terhes, akkor 36.8 körül volt inkább. De ez csak akkor mérvadó, ha szoktál esetleg hőmérőzni. Réka
2017. nov. 15. 14:54
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!