Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Sziasztok! Most sem sikerült 😔 Ma megyek dokihoz és megbeszélünk mindent,hogy mikor lesz a műtét...A lehető leghamarabb szeretném,minél kevesebb időt veszítsünk.Remélem azután már minden rendben lesz,bár a férjem még nem volt vizsgálaton😡 Ebben a hónapban se reggeli hőmérőzés,se semmi...azért titkon reménykedek a spontánban😂
Réka,mikor mész vissza?
Most már tényleg jó lenne örömhíreket közölnünk egymással! 😊
Kedden megyek vissza. Igazából az orvos szerint már látni kellett volna valamit, egyetlen esély, hogy később fogant... remélem beköltözik valaki a petezsákba.
Kitartás nektek is, senki ne görcsöljön! Könnyű mondani... :)
Réka
Tegnap volt a missed ab műtétem, üres volt a petezsák továbbra is. 3 hónap pihi aztán új remények...
Réka
Sajnálom Réka 😞
Nekem 28-án lesz műtétem:ciszta eltávolítás,petefészek kéreg bemetszés,átjárhatósági.De Aug-ban már mehet szerencsére élesben!
Férjemet is vizsgálták.Normál értékeken belül van viszont kell rajta turbózni,ugyh 3hónap vitaminkúra jön.
Többiek,kérdező,mi újság?
Hanga
Halihó,Hanga vagyok! Tegnap volt a műtétem.Cisztákat vett ki a doki,pici endometriózisom is volt,drilling és átjárhatósági.Most már minden oké odabent,lehet újra próbálkozni.Jövő héten lesz peteérésem.
Fájdalmaim vannak bőven de napról-napra jobb lesz.
Veletek mi újság?
Hanga vagyok! Szuper, remélem sikerül az inszem. Sok sikert kívánok hozzá! Nekünk ez a hónap sem sikerült, úgyhogy kezdjük a 10.-et.
Írd majd meg hogy mi volt az inszemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!