Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Kérdező: szerintem egyértelmű pozitív az lh teszt, így pont jókor lesztek rajta. Megy a drukk :-)
Hanga: kitartás, jönni fog a baba! Tudom hogy nehéz, de tényleg próbáld meg elengedni agyban a dolgot. Találj valamit, amire rá tudsz koncetrálni lakás, munka, stb., amivel elvonod a figyelmed és nem a babán görcsölsz.
Réka: az én első tesztem ugyanilyen volt. A halvány is pozitív. Érdemes kétnaponta, mert a hcg ilyenkor duplázódik. Ha erősebb a csík az jó jel. Szerintem azért a vérzés miatt elkéne menni dokihoz, mert lehet minden rendben, csak kell egy kis gyógyszetes rásegítés a megtartáshoz (utrogestan). Ha nem esett le a hő az szerintem jó jel, mert olvasni több nőtől is, hogy megjött nekik pedig terhesek voltak. Szorítok neked, hogy minden renben legyen.
Csajok drukkolok, hogy mindenkinek összejöjjön mielőbb a baba! Én két hét múlva megyek ismét ultrahangra, mert a 6.hétben 4 hetes petezsákot látott és várni kell, hogy nōljön, csak addig lerágom a körmeimet.Most vagyok túl a 7+1 héten. Tavaly ilyen idősen jelentkezett a vérzés és ment el a baba.
Brigi
Remélem összejön.Bár minden hónapban csalódunk ha megjön csajok egyszer miis átéljük a csodát olyan nincs hogy nem :)A sok csalódás után kapunk majd jót is.
Brigi minden rendben lesz veletek.Nagyoon boldog babavárást neked
Sziasztok csajok:)Miújság?Ki hogy van?
Én ma vagyok a 11.dpon kicsit fáj a mellem de az mensi előtt is szokott.Úgyérzem ez sem az en honapom :( 29.lett pozitív az ovu tesztem de csak előtte 26,27,28.án voltunk együtt meg utanna 2.án ugyhogy nekem ez a hónap elúszótt.Próbálok türelmes lenni de tudom ha megjön megint csak sírás lesz.Nagyon nehéz már lelkileg
Szia, én is pont 11 dpo-n vagyok és nekem is fáj a mellem. A 9 dpo-n volt egy kis barnázás, akkor sírtam, hogy na megint barnázni fogok a mensiig de azóta egy csepp sem volt így reménykedem, hogy talán beágyazódási.... nekem picike hányingerem is van de én azt mindig képes vagyok produkálni bár most kicsit erősebbnek érzem.
Szerintem jókor voltatok együtt, mert a katonák már készenálltak, mikor kiszabadult a petesejt.
Én ebben a ciklusban E-vitamin kúrát csináltam, napi 2x200mg plusz szedtem Gravidát.
Drukkolok! Már csak pár nap... de lassan telik... :)
Réka
Dejo nagy valóyzinűséggel beágyazódás volt
:)
Tesztelni mikor fogsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!