Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?2017. jan. 24. 11:51
121/360 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Brigi vagyok. Már egy hónapja leszoktattam a lányomat a ciciről, e hónapban a 2-t tölti, és képzeljétek ma reggel pozitívat teszteltem nemvárt előtt 3 nappal 10-es teszttel. Hihetetlen, hogy emiatt nem jött össze eddig a kistesó, napi egy cicitől. Nálunk bejött a fogamzásgátló hatás mert lassan egy éve próbálkozunk. Nagyon boldog vagyok :-)
122/360 hanga86 válasza:
Gratulálok Brigi,boldog babavárást.Csak a cicimegvonás volt a kulcs vagy más "titok" is van a sikeres hónap mögött?
Nekünk továbbra is sok sikert! 😉
123/360 anonim válasza:
Folsavat szedtem, ha mégis összejön, de azonkívül semmi mást nem csináltam. Már második hónapom volt, hogy azt mondtam majd jön ha akar. Szurkolok nektek, hogy mielőbb összejöjjön. Azért kicsit félek nehogy megismétlődjön a tavalyi eset, amikor elvetéltem.
124/360 A kérdező kommentje:
Dejooo hatalmas gratulaa :) Nemlesz gond csak pozitívan negondolj semmi rosszra ;)
2017. máj. 9. 10:04
126/360 hanga86 válasza:
Utolsó(is) vok,azaz Hanga! Nekem ma a semmiből megjött,így nemsokára belevágunk egy újabb Clostis hónapba.
127/360 hanga86 válasza:
Hát már nem vagyok biztos semmibe. Azt gondoltam h rendesen megjött,bár fura volt h semmi fájdalom.De most este a tampon alig volt "olyan"🤔Kicsit még várok...Bár ma hívtam a dokit,holnap meg hülyének néz ha azt mondom h bocsi,vakriasztás😂
128/360 A kérdező kommentje:
Hát nekem fogalmam sincs hogy mi van :D április 30.Án megjott.Majus 10.én volt nyúlós nyákom.16.án meg 17.én erős ovus fájdalmam volt de az ovu teszt mind végig negatív a mai napon is.Reggel delután és este felé szoktam csinálni.Tegnap este már majdnem pozi volt de ma reggel éppen h latszik a második csík.Nemértem
2017. máj. 20. 08:47
129/360 hanga86 válasza:
Én abba hagytam az LH tesztelést mert alig volt látható 2.csíkom,pedig peteérésem van.Idegesítő...amúgy jópár bejegyzést olvastam,h végig negatív volt az ovuteszt,mégis sikerült a baba.
Nekem ma végül megjött,úgyh ezzel elkezdődött a 7.hónap😒
Hanga
130/360 A kérdező kommentje:
Igazad van nagyon idegesítő tényleg.Én csak azért csináltam/csinálom mert a párom most 4-5 naponta jár haza munka miatt és gondoltam hátha segít de ez a hónao ez katasztrófa a teszt szempontjábol mert szerintem meg volt már az ovum de nemmutatott semmit.Október óta próbálkozunk ez volt a 8.hónap és eddig mindig szépen mutatta is a teszt csak gond volt a férjemnél.Már annyira belefáradtam.Tudom 8hónap az még nemsok idő de akkor is annyira bosszantó és fárasztó már minden egyes hónap amikor megjön :( De próbálok pozitív maradna majd jön az a baba.Tudja ő hogy mikor kell érkezni :)
2017. máj. 22. 04:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!