Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/360 anonim ***** válasza:
A hőm 36.8 volt (nálam ez már magas), a 7. Dpo-tól naponta elkapott egy álmosság, hogy alig bírtam nyitva tartani a szemem, és én már a méhszájamat is néztem, ami a 11. Dpo-n duzzadt volt, meg éjszaka is fel kellett kelnem pisilni. Első gyereknél a nemvárt előtt egy héttel feszült a mellem és tudtam, hogy terhes vagyok, valahogy megéreztem, de most pl. nem volt semmi feszülés, lehet mert még este cicizik a lányom. Hogy pontos legyek: 33 naposak általában a ciklusaim, 11 napos a luteális fázisom, 22-en van peteérés es a 10.dpo-n már extra haloványan láttam a második csíkot, csak sajnos nem erősödött.
2017. márc. 9. 06:40
 92/360 A kérdező kommentje:
Értem akkor azért voltak tünetek.Én ma vagyok a 4.dpon.Hőmet nemmértem ugyh nemtudom az hogy alakul.Még nagyon az elején vagyok.Én a kisfiammal sem éreztem semmit nemvárt előtt sem utánna.Nagyon reménykedek hogy ez a hónap sikeres lesz.Tünetem még semmi bár az még nagyon korai is lenne.Nagyon figyelem magam az a baj és mindig minden apróságnál reménykedek utánna meg a csalódás jön.Október óta nemvédekezünk de még nemjött össze a babó
2017. márc. 9. 07:30
 93/360 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már én is majd megvesztem, hogy tesztelhessek, de most jöttem rá, hogy lehet ki kéne kapcsolnom az agyamat. Reggel óta ezen agyalok. Majd májusban ráállok megint. Akkor lesz a lányom 2 éves. Eredetileg úgyis azt beszéltük meg a férjemmel, hogy ha kettő lesz a gyerek nekiállunk a kistesónak, aztán az első szülinapja utánra módosítottuk, össze is jött elsőre, mint a lányunk is de sajnos nem maradt velünk és azóta most reménykedhettem újra. Érdekes, hogy március 6-ra lettem volna kiírva és pont előtte nap teszteltem először pozit. Mintha a szervezetem úgy emlékezett volna, hogy nem lehet mert még baba van. Tudom butaság, de már mindenre gondolok. Bocsi a hosszú írásokért, de a téma kimeríthetetlen. Ne stresszelj rajta. Lehet ez a megoldás. Szorítok neked nagyon. Mikorra nem várod?
2017. márc. 9. 07:57
 94/360 A kérdező kommentje:
Nincs semmibaj hogy hosszanírsz.Tényleg kimeríthetetlen a tema.Igen az ember mindenre gondol ilyenkor mért nemjött még össz mért nemmamradt meg.Próbáljuk megmagyarázno saját magunknak hogy megnyugodjuk.Aztán új hónap és megfogadom mindig hogy most nem agyalok rajt de ugyanugy ezt csinálom de ez azert van mert nagyon vágyunk rá.Az én kisfiam 17hónapos miis két éves korába akartunk neki állni de aztán meggondoltuk magunkat.Kisfiam 6hónap alatt jött össze.Remélem most már a tesóra sem kell sokat várni.19.ére nemvárom.Remélem nemis jön.
2017. márc. 9. 08:48
 95/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok kivel miujság.?Én vasárnap tesztelek ha addig nemjön meg bár neha van már egykis enyhe megjön érzés de még reménykedek :)
2017. márc. 14. 13:14
 96/360 anonim ***** válasza:
Én elhatározram, hogy hagyom a dolgot pihenni. Majd májusban, ha a kislányunk 2 éves lesz. Úgyis tavaszi babát szerettünk volna. Szorítok neked! A megakar jönni érzés lehet a terhesség egyik jele is, úgyhogy ne izgulj. Iszod a palástfüvet? Brigi
2017. márc. 14. 16:22
 97/360 hanga86 ***** válasza:

Sziasztok,Hanga vagyok! Múlt héten voltam dokinál mert mensi előtt 10 nappal mindig elkezdek pecsételni,úgyhogy kaptam Duphastont,amit a 14cn-tól a 25.-ig kell szednem.Bár gondolkodom,h tovább szedem mert ha sikerülne a baba,akkor kéne a hormonpótlás h meg is maradjon,ugyhogy szerintem a 30.napig fogom szedni,addigra már tesztelhetek pozit,ha úgy van.Kicsit rossz érzés,h bogyók nélkül nem sikerülhet,de annak örülök,h ezzel nem kellett kivárnom az 1évet...

Múlt hónapban nem volt peteérésem,remélem ez most nem lesz így.Most kezdtem az új ciklust,a 3.napon vagyok és pozitívan állok hozzá,remélem most sikerül.Azért pé-kor elkezdem a palástfüvet 😉

Szóval én így állok.

Várom a ti híreiteket is😃

2017. márc. 14. 23:00
 98/360 A kérdező kommentje:
Köszönöm Brigi.Igen esténként iszom a palástfüvet.Hát hétvégén kiderül mitől van a megjön érzés bár azóta neméreztem :)
2017. márc. 15. 07:02
 99/360 A kérdező kommentje:
Hanga szerintem ez nembaj ha csak igy lehet babád legalább tényleg nemkellett egy évig várnod h a dokid felirja a bogyót és segíteni is fog :)Énis pozitívan állok hozzá kiderül majd sikerült e :)Párom holnap megy vizsgálatra hogy milyenek a kisfickók legalább ezt is megtudjuk :)
2017. márc. 15. 07:05
 100/360 A kérdező kommentje:
Csináltam ma egy tesztet és full negatív.Nemjött össze most sem pedig annyira reménykedtem.Kisfiamnál a 11.dpon már kimutatta most meg negatív. :(
2017. márc. 16. 13:09
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!