Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/360 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Mi 2. Hónapja próbálkozunk a babával úgy örülök, hogy rátok találtam. Május 9.én tojásfehérjés nyákom volt rá 2 napra iszonyatos ovugörcsöm volt délután, amiásnapra elmúlt. 4 napig folyamatosan együtt voltunk. Ma vagyok a 11.dpo-n. Tegnap délután csináltam tesztet.időn túl látszódott rajta egy 2.csík. Párom is látja. Mareggeli elsőből is csináltam két féle teszttel.az egyik nega a másik szinte alig látható 2.csíkos. Inkább csak árnyék.. Lehet még reméby szrintetek? :(
2017. máj. 23. 12:59
 132/360 anonim ***** válasza:
2017. máj. 23. 13:05
 133/360 A kérdező kommentje:
Szia.Szerintem reménykedhetsz persze.Várj még pár napot és tesztelj újra akkor már biztos erősödni fog.Nagyon halványan de látom a teszteden a második csikot :)
2017. máj. 23. 17:28
 134/360 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos megjött, de nektek sok szerencsét!
2017. máj. 24. 07:26
 135/360 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én dececmberben vetéltem és március óta próbálkozunk újra. Van már két kisfiam akik második próbálkozásra összejöttek és az elvetélt baba is 2. ciklusban sikerült csak épp a nem várt megjött ezért nem sejtettem egy darabig. De rossz vége is lett, szóval nálam rossz jel volt a vérzés. Most nagyon aggódom, mert megint megjött már túl is vagyok rajta, erős mensi volt, de mértem a hőmet és nem ment le. Már a ciklus 10. napján vagyok és még mindig 37 a hőm. Nem mertem tesztelni nehogy esetleg a mensivel elment terhességet jelezze. Most már lehetne de rettegek mert bár szeretnék terhes lenni, a vérzés miatt nem is reménykednék, hogy megmarad. Aluszékony vagyok, fáj a cicim, de már volt hogy ezer% -ig biztos voltam, hogy terges vagyok, késett 6 napja, teszteltem, negatív lett és eg órára rá meg is jött... szóval leget hogy képes vahyok tüneteket produkálni.... Ja amúgy én is ciciztetek még este meg éjjel... Bocsánat hogy ilyen hosszan írtam, drukkolok nektek és örülök, hogy rátok találtam. Réka
2017. máj. 24. 15:33
 136/360 hanga86 ***** válasza:

Sziasztok!

Kérdező,nekünk "csak" a 7.hónapunk kezdődött el de tudom mit érzel.Néha nagyon elegem van(ma pl.),és lesz...m az egészet,talán pont akkor sikerülne de mégsem tudom kikapcsolni az agyamat.Ma kezdtem újra a Clostit.

Drukkolok mindenkinek!

Hanga

2017. máj. 24. 19:05
 137/360 A kérdező kommentje:

[link]

Ez a ma esti ovu tesztem 20 perc után lett ilyen előtte nemvolt ilyen erős a teszt csík.Mit gondoltok ez már pozinak számít?

Párom holnap jön haza akkor tudunk együtt lenni az még jó szerintetek? :)

2017. máj. 25. 17:07
 138/360 A kérdező kommentje:
Nem esti hanem délutáni teszt :)
2017. máj. 25. 17:08
 139/360 anonim ***** válasza:
Szerintem pont akkor lesz jó ha együtt lesztek :)
2017. máj. 26. 09:39
 140/360 A kérdező kommentje:
Remélem hogy nemkéssük le.Ma este már együtt tudunk lenni meg hnap holnapután mert hétfőn már megy vissza dolgozni.Ebben a 3napban talán összejön a baba
2017. máj. 26. 14:31
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!