Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szeritetek bezavarja a cickafa...

Szeritetek bezavarja a cickafark meg a palástfű a menszeszemet? Szeretném ha sokan válaszolnának mert kiváncsi vagyok a véleményekre!

Figyelt kérdés

25 és 29 napra szokott megjönni.Peteérésem sem mindig van.

Ma kezdtem el inni a cickafarkat.Ez a 4. próbálkozási hónap és már szeretném a babócát nagyon.

Teafilteres cickafarkat kaptam csak,az is jó annyira mint a nemfilteres?

Szerintetek bezavarhat,vagy nem lesz semmi gond sem?

Meg szeretném megtudni hogy kinek milyen eredményt hozott?!

2010. júl. 5. 19:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én az első hónaptól kezdve használtam, ahogy babát akartunk. A harmadik ciklusban össze is jött. Nem tudom, tea nélkül milyen hamar jött volna... A ciklusomat egyáltalán nem zavarta be, ugyanúgy 28 napos maradt, mint volt.
2010. júl. 5. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Én 2 hónapja iszom,a múlt hónapban rendesen meg is jott tole,de ebben a hónapban nem tudom hogy mi lesz-mert semmi mensis tunetem csak fel vagyok fujodva -tegnap kellett volna megjonnie.
2010. júl. 5. 19:57
 3/5 A kérdező kommentje:

Elsőnek gratulálok:)

Remélem nekem is sikerül majd:)

Másodiknak,meg nem lehet,hogy terhes vagy?

2010. júl. 5. 20:01
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Igaz en a cickafark helyett malnalevelet ittam, de nekem a 30 napos ciklusombol 38 naposat csinalt. Az ovum a 24. napon volt, es marhara fajt, nagyon ereztem. Aztan elkezdtem inni a palastfuvet, es a nemvart elott 4 nappal pozitivat teszteltem. :)

5 havi probalkozas utan az volt az elso honap hogy ittam a teat, de hat azt ugye nem tudom hogy amugy sikerult e volna.

Sok sikert Neked!

10+5h km

2010. júl. 6. 11:17
 5/5 A kérdező kommentje:

Gratulálok neked,és köszönöm a válaszodat a jókivánságokat!:)

Kívánom,hogy egészséges babád legyen és nagyon jó babázást kívánok neked!!!

2010. júl. 6. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!