Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre
lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Sziasztok! örülök hogy írtatok. Vannak már nevek? Mi rendbe tettük a házasságunkat és kicsit később talán a baba is újra szóba jöhet. Képzeljétek, két barátnőm van és mindketten babát várnak, ráadásul 1 nap különbséggel vannak kiírva 😂
Vigyázzatok magatokra! Írjatok majd!
Hanga
2018. jún. 25. 17:09
352/360 A kérdező kommentje:
Réka neked màr megvan a babááád :) Milyen volt a szülésed?
2018. okt. 2. 20:54
Sziasztoook! Ne haragudjatok, igen már megvan a kislányom, Mila. :) Minden a legnagyobb rendben, igazi hatrmadik gyerek, nagyon könnyű a természete. A héten lesz 3 hónapos.
Remélem veletek is minden rendben!
Réka
2018. okt. 3. 07:11
Ja a szülésem exta könnyű volt, indították burokrepesztéssel és oxitocinnal, mert már nyitva voltam 4 cm-re 2 hete és betöltöttem a 39 hetet. Nem akartak kockáztatni, hogy nem érek be a korházba, mivel harmadik szülés. Úgyhogy az első fájástól másfél óra alatt kint is volt a kis csoda. :)
2018. okt. 3. 07:15
Gratulálok Réka, örülök hogy minden rendben van. Jó egészséget a kis Milának és sok örömet nektek!
Nálunk még várat magára a baba. Ha jön jön,ha nem, akkor utazgatunk és továbbra is a macskánk lesz a mi csodaszép fiacskánk 😂
2018. okt. 3. 20:38
Köszi! :)
Ha a nevedben a szám a születési éved, akkor van még időtök utazgatni.. :) Használjátok ki a gyerekmentes időt, mert csak utána fogjátok igazán értékelni. Hihi... akkor sikerült rendbetenni a kapcsolatotokat?
2018. okt. 4. 09:40
Igen,32 vagyok.Sok idő már nincs(magammal szemben), férjem elmúlt 39... Szerencsére helyre hoztuk de az utolsó pillanatban 😲 Július óta szabad az út a baba előtt és nem is kattantam rá mint ezelőtt de mégse jön... Ráadásul vmi nem oké mert Augusztusban és tegnap is véreztem 1 napot,holott 9 illetve 10 nap volt/van a nemvártig, így ismét el kell mennem dokihoz 🤔
2018. okt. 4. 21:23
359/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) Gratulálok a kislányodhoz.Remelem nekem is ilyen könnyű dolgom lesz a szülőszobán :D Hanga örülök hogy rendben vagytok és jönni fog a baba ugyis majd mikor a legjobban nemszámítanál rá.Addig tényleg használd ki hogy utazgattok na meg hogy kettesben vagytok :) Én 37.hetes vagyok most 30.ára vagyok kiirva már nagyon várom hogy mikor kell indulni :) Elrepült ez a lassan 40hét.Kisfiam már ovis szeptember óta ugyhogy kicsit nyugisabbak a delelottok sokat pihenek.Multheten voltam a korhazba mert rózsaszínes barnás folyásom volt de a baba köszöni szépen nagyon jól elvan odabbent :)
Szia! Huu... mindjárt itt az idő 😊 Hogy fogják hívni?Könnyű szülést kívánok és majd írj ha lesz időd és energiád!Addig is puszi mindenkinek!
2018. okt. 9. 21:04
Kapcsolódó kérdések: