Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
 341/360 A kérdező kommentje:
Nemondj ilyet.Biztos akar majd csak sok volt a csalódás már gondolom.Köszönöm és írni fogok :)
2018. márc. 24. 19:13
 342/360 hanga86 ***** válasza:
Sajnos ez nem a csalódásról szól... Meglátjuk!
2018. márc. 25. 06:11
 343/360 anonim ***** válasza:

Jaj de szuper!!! Gratulálok! :))) Én már a 26. hétben vagyok és azt mondták kislány érkezik a két fiúcska mellé... :)

Neked is drukkolok Hanga!

Puszi mindenkinek!

Réka!

2018. márc. 27. 15:44
 344/360 hanga86 ***** válasza:
Réka,ez szuper! Ügyesek vagytok 😉 Vigyázz magadra!
2018. márc. 27. 17:36
 345/360 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Gondoltam bejelentkezek :) ma vagyunk 13hetesek.Kombinált teszt és genetikai UH megvolt eddig minden tökéletes.Vérképem még sosem volt szinte ilyen jó mint most :) A 12.héten kislányt mondtak de még neméljük bele magunkat bár nagyon jó lenne a kisfiam mellé :).

Nálatok miújság?Hogy vagytok?

2018. ápr. 24. 14:59
 346/360 hanga86 ***** válasza:
Szia! De jó, örülök. Minden rendben lesz! Kívánom hogy valóban kislány legyen a pocidban. Nálunk továbbra is szünet van baba téren de a kapcsolatunk kezd újra a régi lenni(lekopogom). Vigyázz magadra!
2018. ápr. 24. 16:44
 347/360 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Remélem mindenki jól van :) Olyan rég jelentkeztünk már.Hogy vagytok?

Én a 20.hétnél tartok.Kislányunk lesz aki nagyon aktív,sokat rugdos,mocorog.Nagyon gyorsan telnek a hetek.Már vettünk pàr dolgot neki.Nagyon várjuk.

2018. jún. 13. 10:20
 348/360 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálunk is kislány érkezik a két fiú mellé! :)

36 hetes vagyok, úgyhogy már nincs sok hátra... izgi...

Pár dolgot mi is vettünk, hogy ne csupa fiús cucca legyen. :D

Gratula a kislányhoz! Kitartás a nyárra, hogy viseled a meleget?

2018. jún. 14. 11:53
 349/360 anonim ***** válasza:

Jah... mindig elfelejtem aláírni...

Réka voltam :)

2018. jún. 14. 11:53
 350/360 A kérdező kommentje:
Gratulálok énis neked 🤗 Akkor nálad visszaszámlálas van :) Egész jól birom. A kisfiammal ugyanígy voltam terhes ugyhogy az ott bevetett praktikákat bevetem most is hogy elviselhető legyen.Olyan gyorsan telik az idő énis majd csak azon kapom magam hogy szülni megyek na de addig azért még sok víz lefolyik a dunán 😄Neked meg arra már lesz egy pár hónapos gyönyörű kislányod 🤗
2018. jún. 14. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!