Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?2017. jan. 24. 11:51
331/360 A kérdező kommentje:
Szerdán ment vissza a férjem és ezért kedden még együtt voltunk 6.án.Aktus utan egyből fel is keltem.Aztán 8.án nagyon fájt a hasam na mondom akkor most van ovu mi meg 2napja voltunk együtt akkor tuti h most nemjön a baba.Ugyh nemis foglalkoztam vele.Nemfigyeltem semmit ha nemfajt volna a hasam annyira akkor nem is tudtam volna h ovum van.Aztan teltek a napok és végül is csak annyi tünt fel h nemfájt a fejem.21.én szerdán arra keltem h nagyon görcsölök tettem is fel tampont aztan pár óra mulva mondom cserélnem kéne már és tök üres volt.Aztán jött a 22e 23.a 24.e hát mondom mindennap ugy gőrcsöl a hasam nem igaz h nemjön meg.Számolgattam hogy ugye mivel 8.án volt ovus fájdalom onnan nekem mindig 14nap mulva megjön az meg 22.e lett volna.Na aztán vasárnap reggel fél 7kor gondoltam megcsinalok már egy tesztet.Megcsinaltam letettem 2perc mulva viritott rajta a 2csík alig hittem a szememnek.Remegtem mindenbajom volt ;) Most szedem az utrogestant meg magneziumot holnap leszek elvileg 5hetes és szombaton megyek először vizsgálatra.Bocsánat ha hosszú lett
2018. febr. 26. 21:50
332/360 hanga86 válasza:
Ez szuper, örülök! Köszi hogy leírtad. Akkor tényleg működik az elengedés... Remélem minden rendben lesz. Majd írj szombaton.
333/360 A kérdező kommentje:
Én is remélem 😊Irok mindenképp
2018. febr. 27. 07:51
334/360 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Brigi vagyok és még az elején kezdtem veletek. Nekem a szoptatás elhagyása után jött össze a második kislányunk, aki most 7 hetes. Követtem végig az írásaitokat és veletek voltam, hogy sikerüljön mindenkinek, de csak csendes megfigyelőként. Problémamentes terhességet és könnyű szülést kívánok.
335/360 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm.Aggódok de bízok benne hogy mindenrendben lesz.Első körben szombaton megyek hogy jó helyre ágyazódott-e be
2018. febr. 27. 13:53
336/360 hanga86 válasza:
Szia Brigi! Gratulálok a kislányhoz!
337/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ma voltam orvosnàl.Jó helyen van a picur petezsák volt szabályos és már a szikhólyag is látszik.Sárgatest nincs ahogy a kisfiamnál sem volt de arra már egy hete szedem a gyógyszert.3hét múlva megyek megint :)
2018. márc. 3. 13:27
338/360 hanga86 válasza:
Szuper, örülök hogy minden rendben van. 3 hét múlva írj! 😉
339/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Miujság?Ma voltam orvosnál.19mm a kis babám és dobogott a pici szive.Nagyon boldog vagyok.Remélem nálatok is minden rendben
2018. márc. 24. 13:05
340/360 hanga86 válasza:
Szia! Vártam már hogy írj 😊 Nálunk változatlan a helyzet, bizonytalan ideig szünetel a dolog. Aztán hogy mit csinálok ha abszolút nem akar gyereket,nem tudom...😒 Vigyázz magadra és írj ha van újabb hír!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!