Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
 321/360 hanga86 ***** válasza:

Sziasztok! Nálunk most szünetel a baba "projekt", mert kissé megsínylette a házasságunk, úgyhogy előbb rendbe hozzuk a kapcsolatunkat és utána vissza térünk rá.

Nálatok mi újság?

2018. febr. 4. 19:04
 322/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Hanga sajnálom remélem minnél hamarabb rendbe jön minden.Most miis úgy döntöttük hogy befejezzük egyenlőre ugyhogy nemhivom fel a Tapolcaikat.Építkezünk és ha kész minden utánna belevágunk.Őszintél szólva belefáradtunk.Lelkileg kimerültem.Jó lesz egykis kikapcsolódás erről a témáról
2018. febr. 5. 12:37
 323/360 hanga86 ***** válasza:
Nahát... mennyire egy cipőben járunk. Az építkezés még nálunk is tart, vagyis áll... Remélem hogy kis szünet után a férjem is szeretné,hogy újra belevágjunk a családalapításba. Nem véletlen mennek rá kapcsolatok sajnos 🙄 Azért néha jelentkezzünk be,hogy mi újság 😉
2018. febr. 5. 15:55
 324/360 A kérdező kommentje:
Jelentkezem mindenképp addig is mindenkinek sok puszi 🤗
2018. febr. 5. 17:15
 325/360 anonim ***** válasza:
Sziasztok Viki vagyok. Már egy ideje nem jelentkeztem.vetélés után Kiderült hogy van egy 6cm cisztám. Még akartak műteni de a műtét napjára kipukkadt szerencsére. Úgyhogy most már újra raállunk a projektre. Hál' Istennek párommal átvészeltük az egészet. És most jobban szeretnénk a kicsit mint valaha. Mindenkinek jobbulást és kitartást!
2018. febr. 16. 20:24
 326/360 hanga86 ***** válasza:
Sok sikert Viki! Remélem hamarosan jó hírrel szolgálsz 😉
2018. febr. 18. 16:00
 327/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok :) Hát nagyon igaz lányok hogyha nemgörcsöl rà az ember meglesz az eredmény.Letettünk róla és ma pozitívat teszteltem.Hihetetlen még most is.Nagyon boldog vagyok
2018. febr. 25. 08:17
 328/360 hanga86 ***** válasza:

Azt a mindenit! Ez szuper! Szívből gratulálok! Úr isten de jó érzés lehet most. Vigyázz magadra, remélem hogy minden rendben lesz! Írj még ha van új fejlemény!

Mi,vagyis a férjem, továbbra is védekezik és még mindig nem szeretne gyereket, úgyhogy nálunk még nem tudom mi lesz...

2018. febr. 26. 08:48
 329/360 A kérdező kommentje:
Hihetetlen érzés ennyi idő várakozás után.Szombaton megyek orvoshoz akkor majd kicsit nyugodtabb leszek ha megerősíti ő is :)
2018. febr. 26. 09:51
 330/360 hanga86 ***** válasza:
Nem is figyelted,hogy mikor vagytok együtt? A nemvárthoz közelítve figyelted a "jeleket" vagy csak azt vetted észre hogy nem jött meg? Volt vmi "jele" hogy ez most más?
2018. febr. 26. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!