Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?2017. jan. 24. 11:51
311/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Nemsikerült a 2.inszem sem.Ma már barnázok :( Csalódott vagyok és nemtudom mittegyek még :( Már sosem fog összejönni?
2018. jan. 21. 09:55
312/360 hanga86 válasza:
Szia! Nagyon sajnálom, bár amíg nem vérzel,van kis remény. Bár tudnám mit tehetnénk...😞
313/360 A kérdező kommentje:
Már vérzek nekem a barna mindig azt jelzi.Nemtudom mit tegyek ez annyira elszomorító.Talán most Clostyval kellene megpróbálnom hátha több tüsző lenne.Mert mindig csak egy van.Tudom csak egy kell de talán ha több lenne nagyobb lenne az esélyem.Ez az utolsó amit itt próbàlunk ha nemsikerül megyünk Tapolcára.
2018. jan. 22. 06:35
314/360 A kérdező kommentje:
Ma hivtam Tapolcát de nemtudott időpontot adni mert televannak.Aztmondtàk hivjam legközelebb ha megjön :( Ide sem kerülünk be? Mivan ha mindenhonapban eztmondjak ?
2018. jan. 23. 10:58
315/360 hanga86 válasza:
Akkor nekünk szerencsénk volt mert egyből kaptunk időpontot. Én azért még 1-2 napig hívnám őket, hátha... Győr esetleg?
316/360 A kérdező kommentje:
Győrt is hivtam náluk elvileg jövőhéten osztják az időpontokat :) Akkor kell hivnom.Arról tudsz valamit ott is ingyenes vagy megbízható?
2018. jan. 23. 15:14
317/360 hanga86 válasza:
Csak fórumokon olvastam,hogy Győrben hosszabb a lista,nehezebb bekerülni. Fizetős részére már nem emlékszem pontosan,de mintha ott jobban zsebbe kéne nyúlni (nem 100%). Dokikról meg mindenhol hallani jót,rosszat egyaránt.
318/360 A kérdező kommentje:
Tapolcán neked is a ciklusod alapján adták az időpontot?
2018. jan. 23. 18:33
319/360 hanga86 válasza:
Igen,a mensi első napján kellett hívnom őket. Rá kb 3 hétre kaptuk meg az időpontot.
320/360 A kérdező kommentje:
Akkor talán a következő ciklusnál kapok,mert aztmondtak hivjam ha megjön
2018. jan. 23. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!