Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
One step, zöld,20-as.
Most nagyon jól mutatta.
Van valami fejlemény?
Nekem 4-én volt pozi,5-én negatív és ezen a két napon voltunk együtt. Meglátjuk mi lesz. Anyumnak jött egy megérzése hogy záros határidőn belül terhes leszek...19-e körül nem várom, jövő csütörtökön pedig megyünk a meddőségibe.
Annyi mindent olvasni hogy kinek mikor sikerült,sokaknak az együttlét után 3-5 nappal is, szóval totál kiszámíthatatlan.
Én is drukkolok!! :)
Sajnos nálam megint para van, 10 hetes vagyok ma és megint elkezdtem barnázni.
Előjele volt, hogy tegnap este iszonyatosan feszült a hasam, alig bírtam ellátni a gyerekeket.
Másfél hete voltam uh-n, ahol minden a legnagyobb rendben volt és 19-én megyek újra, ami még 8 nap... beleőrülök. Próbálok nem a legrosszabbra ondolni, de jóra sem tudok. Amíg nincs görcs vagy vérzés, addig pihennem kell. Gondolom ez a furcsa melegfront sem segít...
Remélem ti jól vagytok!
Szia! Pihenj sokat de ha úgy érzed,hogy vmi nem oké, inkább menj be a kórházba vagy hívd fel a dokidat.Ilyenkor szoktak Magnéziumot is javasolni,nem?
Ma voltam Uh-on,8mm endom.,és 23mm folyadék réteg a douglasban.Remélem ez semmi rosszra nem utal!?Meglátjuk hogy jókor voltunk-e együtt.
Ha nem sikerült akkor Szilveszterkor iszunk 😂
Szia, igen, persze beszéltem a dokimmal, szedek magnéziumot meg duphastont és pihenek. Ennél többet nem tehetek, a kórházban max megnyugtatni tudnak az uh-gal, de azt mondták, inkább ne szaladgáljak, ha nem muszáj, feküdjek, persze, ha rosszabbodik, akkor megyek. Nagyon enyhe barnázás, csak törléskor látszik és nem is mindig.
Hát ez van. Szerencsére még nem éltem bele magam, hogy baba lesz.
Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!