Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Sziasztok! Nekem tegnap óta semmi de borzasztó nagy para van bennem 😓😵😰🙈
Én már arra is gondoltam, hogy talán még a hétfőt is meg kéne várnom és kedden tesztelni,ha addig tényleg nem jön meg( de neeee).
Vaaaa...😂 Drukk!!!
Én lehet, hogy mégis tesztelek holnap hajnalban mert tegnap és ma is volt 1-1 2 csepp barna és ha esetleg baba,akkor progipótlás kell. Ha meg nem,akkor...De amúgy semmi,csak a cicim kezdett el fájni de még nem.olyan nagyon.
Reggel 6-kor megébredtem,akkor 36,8 volt a hőm de mikor tényleg keltem 8-kor,akkor 37,1. Az utóbbi napokban mértem kíváncsiságból és minden nap 37volt.
Hát csajok...holnap kiderül. Vagy beborul 😟 pussz
Én már annyira izgulok értetek... így kevesebbet gondolok legalább a keddi kontrollra. Folyton frissítgetek, hogy mi újság... már nincs sok holnapig...
Réka
Réka,kedden minden rendben lesz! Ez biztos!
Hajnalban meglátjuk,hogy mit látunk 😂
Sziasztok! Hőm leesett és a teszt totál negatív. Úgyhogy "várom" hogy ismét megjöjjön 😟 talán a Closty miatt lesz ez a ciklus hosszabb...
Kérdező, remélem neked sikerül! Várom hogy megírd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!