Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/360 A kérdező kommentje:
Hőt mérni nemszoktam.Nekem néha olyan menzis érzésem de pár másodpercig csak egy nap 1szer 2szer érzem
2017. nov. 15. 16:35
 232/360 hanga86 ***** válasza:

Szia Réka! Gratulálok és bízom benne hogy minden rendben lesz!!! Drukkolok!

De,sok idő az 1 év... elmúltam 31, férjem 38 múlt,se cigi,se buli,se alkohol,se semmi ami káros, egészségesen próbálok étkezni,1 éve vitaminok,inozitol,stb... Várom őt, készülök rá, előkészítem a helyét (pocakra gondolok) és ő nem jön mégsem... És minden új hónap elvesz egy hónapot a közös életünkből, ennyivel kevesebb jut nekünk... Szóval nehéz,ne mondja senki hogy ez nem olyan sok idő. Nem 4,5,6 év de sok. Kinek mi. És gondolkozol hogy mi nem jó,mit csinálsz rosszul,hiszen műtét, átjárhatósági, Closty is megvolt...

Ne értsd félre,semmi harag nincs abban amit írtam, inkább bánat...de az sok. Ezért ha most sem,akkor hagyom. Fárasztó, idegőrlő.

Hanga

2017. nov. 15. 16:49
 233/360 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom Hanga!!! De ne add fel a reményt soha! Igen, soknak tűnik, és most nem akarlak meggyőzni, hogy nem az, tudom, nem vígasztal, hogy rengetegen várnak már 4-6 éve a csodára. Senki nem érzi magát jobban attól, hogy másnak rosszabb. Csak próbálj meg picit pozitívabb lenni!!! Nem vettem magamra, nyugodtan írd ki magadból a bánatod, haragod, hátha utána egy hajszálnyival pozitívabban tudsz hozzáállni a következő hónaphoz. Szívből drukkolok, hogy sikerüljön minél hamarabb!!! Kitartás! Réka
2017. nov. 16. 21:49
 234/360 hanga86 ***** válasza:

Köszi Réka,kedves vagy!

Most megint elkezdtem bízni,de közbe próbálom lebeszélni magam róla mert nem szeretnék koppanni.

De eddig minden mensi előtt fájtak a melleim,napokkal előtte barnáztam és most semmi,pedig holnaptól vasárnapig nem kéne megjönnie. Basszus...vánszorog az idő...

2017. nov. 16. 22:02
 235/360 A kérdező kommentje:
Hangaa ez nagyon jó jel.Annyira szorítok neked :)Mikor tesztelsz?
2017. nov. 17. 08:50
 236/360 A kérdező kommentje:
Én ma vagyok a 11.dpon de csak néha enyhén érzem a hasam meg a mellemet de azt inkabb csak ha hozzáérek.Nekem ami furcsa h száraz vagyok nincs folyásom és a fejem is szokott fájni de csak egyik este fájt és azóta semmi meg az az idegesség ami mensi előtt szokott hát most mèg tök nyugis vagyok.Persze ebbe a 3napba még bármi lehet.Nemiszulajdonitok ezeknek nagy dolgot csak ezek az észrevételeim
2017. nov. 17. 08:57
 237/360 hanga86 ***** válasza:
100%

Sziasztok! Első körben mára nem várom, eddig semmi. Azon parázok hogy megjön és szerintem ezért érzem kicsit a hasamat.De ha nem gondolok rá,akkor semmi 😋 Így működünk a terhességi tünetekkel is szerintem .

Hétfő reggel tesztelek ha addig nem jön meg( légyszi, légyszi,neeee).

Te mikor,Te is hétfőn akkor?

2017. nov. 17. 09:41
 238/360 anonim ***** válasza:
100%
Jaj istenem de szorítok nektek!!!!! Réka
2017. nov. 17. 10:46
 239/360 A kérdező kommentje:
Hanga igen hétfőn tesztelek énis :) Remélem eljött a miidőnk :)Én sem érzek jelenleg semmit maradjon is így mármint hogy neis jöjjön meg :)Már igazán megérdemelnénk azt a babát :)
2017. nov. 17. 11:52
 240/360 A kérdező kommentje:
Még 1 naaap 🤗
2017. nov. 18. 22:28
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!