Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Szia Réka! Gratulálok és bízom benne hogy minden rendben lesz!!! Drukkolok!
De,sok idő az 1 év... elmúltam 31, férjem 38 múlt,se cigi,se buli,se alkohol,se semmi ami káros, egészségesen próbálok étkezni,1 éve vitaminok,inozitol,stb... Várom őt, készülök rá, előkészítem a helyét (pocakra gondolok) és ő nem jön mégsem... És minden új hónap elvesz egy hónapot a közös életünkből, ennyivel kevesebb jut nekünk... Szóval nehéz,ne mondja senki hogy ez nem olyan sok idő. Nem 4,5,6 év de sok. Kinek mi. És gondolkozol hogy mi nem jó,mit csinálsz rosszul,hiszen műtét, átjárhatósági, Closty is megvolt...
Ne értsd félre,semmi harag nincs abban amit írtam, inkább bánat...de az sok. Ezért ha most sem,akkor hagyom. Fárasztó, idegőrlő.
Hanga
Köszi Réka,kedves vagy!
Most megint elkezdtem bízni,de közbe próbálom lebeszélni magam róla mert nem szeretnék koppanni.
De eddig minden mensi előtt fájtak a melleim,napokkal előtte barnáztam és most semmi,pedig holnaptól vasárnapig nem kéne megjönnie. Basszus...vánszorog az idő...
Sziasztok! Első körben mára nem várom, eddig semmi. Azon parázok hogy megjön és szerintem ezért érzem kicsit a hasamat.De ha nem gondolok rá,akkor semmi 😋 Így működünk a terhességi tünetekkel is szerintem .
Hétfő reggel tesztelek ha addig nem jön meg( légyszi, légyszi,neeee).
Te mikor,Te is hétfőn akkor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!