Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Szia! Nekem tegnap ismét megjött :( Ezt a ciklust még megvárom, aztán lehet h elmegyek másik dokihoz mert az eddigivel nem vok teljesen megelégedve...Sok sikert! Írj majd!
Hanga
Jujj de izgi.Szorítok nektek nagyon! Sok sikert kívánok és írj majd hogy mi újság! Én most barátcserjével próbálkozom,hátha...
Hanga
Sziasztok! 131,132,134 vagyok. Március óta próbálkozunk Párommal és úgy tűnik, hogy minket választott szüleinek egy kis angyalka. Gondoltam leírom a történetem. Azt hittem, mindenúgy zajlik majd mint a filmekben. Kimarad a mensi,teszt hurrá szülők vagyunk. De nem... 1 hónap, 2 hónap eltelt és semmi. Már mindent elolvastam az interneten. Ovutesztet is próbáltam. Nem mutatott ovulációt, pedig éreztem tüneteket. Hát semmire nem lehet alapozni. Mindig jó időben voltunk együtt (gonoltam én)
Most szeptemberben becsípődött a derekam már sokadjára. Ügyelet, orvos stb. A házidokim adott beutalót rtg-re, de azt mondta várjam meg hogy megjöjjön a mensim, mert nehogy baj legyen ha babás vagyok. Ezzel egyidejüleg a nődokim hormonvizsgálatra küldött. Egy nap alatt intéztem el a dolgot, ugyanis 09.15-én pénteken megjött a nemvárt, és 09.18-án hétfőn mentem Rtg-re és vérvételre. A hormonvizsgálat eredményét nem tudtam visszavinni, mert mindig úgy dolgoztam, hogy egy időben volt a rendeléssel. 09.28-án véres folyást tapasztaltam. Soha nem volt még ilyenem, nagyon megijedtem, eldöntöttem, elmegyek a nődokihoz, mondom neki hogy mi lehet ez. Olvastam már beágyazódási vérzésről, de mivel az ovulációm még ezután következett volna, nem hittem hogy ez az lenne. Párommal együtt voltunk egyik este, és utána kicsit megfeszült a hasam alja, gondoltam csinálok egy terhességi tesztet másnap, mert olvastam hogy a cisztát, vagy bizonyos bajokat kimutatHAT. Hát csináltam kedden (3 napja)és pozitív lett. Már sírtam tesómnak, hogy nézd meg a tesztjeim pozitívak, már eltemettem magam, biztos beteg vagyok (így visszagondolva elég röhejes vagyok) MÁsnap mentem dokihoz, és addigra összeállt a kép. Vezetek egy alkalmazást a telefonomon, így összeállt a kép, hogy valaószínűleg hamar volt ovulációm, ezért nem mutatta középidőben a teszt, ezért volt véres folyásom. És ezért csíkosak a tesztjeim. Bementem a dokimhoz, aki nyújtotta a kezét, mert azt hitte hogy viszem a hormonvizsgálat eredményét, mire én mondtam , hogy a-aa... pozitívat teszteltem. Megnézte UH-n azt mondta 3 hét múlva menjek vissza és akkor már többet fogunk látni a kisbabámból :) Most még nagyon picike 5mm. Nagyon vigyázzak magamra...
Ember tervez Isten végez.
Hiába számolgattam, hiába terveztem hogy mikor legyünk együtt, hogy jó legyen...
Remélem segítek ezzel másnak, nem biztos hogy akkor van peteérés amikor mi azt elképzeljük. A ciklusaim szabályos 28 naposak, és mégis, valahogy a mensi utolsó napjaiban lehetett a peteérésem.
Köszönöm a jó Istennek ezt az áldást.
Mindenkinek sok sikert kívánok. Remélem segítettem valakinek! Puszi
Szia utolsó! Köszi a történetet 😊 Mi Dec.óta szeretnénk az első babánkat...Egyszer biztos mi is kiválasztottak leszünk.
Így visszagondolva volt vmi tüneted a késői peteérés idején?
Engem Júli végén műtöttek( átj.,ciszta,endo) de azóta eltűntek a klasszikus pé tüneteim,így még nehezebb...persze tudom,h nem tervezni kell hanem jön ha akar,de ennyi idő után már nem tudom hova kapjak.Tudom,h ennél sokkal tovább vártak sokan és mentek át több nehézségen,dehát mindenkinek a saját nyomora a legnagyobb...
Gratulálok nektek,remélem minden rendben lesz a 9 hónap során! Azt meg pláne remélem h "fertőző" vagy és elkapjuk mi is tőled ezt a "betegséget" mihamarabb 😉
Nem voltak tüneteim. Ezt mondtam az orvosnak is, hogy nem szoktam érezni ovus tüneteket, ezért küldött hormonvizsgálatra. Elmentem a vérvételre, de mivel hívő vagyok, féltem, nem akartam Istent játszani, nehogy csak én erőltessem annyira a babát. Úgyhogy annyit eldöntöttem, meghallgatom a doki véleményét az eredményről (aminek persze utánanéztem és semmi problémás nem volt benne), de nem megyek tovább. Ha nem akar megfoganni, akkor nem is fog. Márciusban egy másik nődokinál voltam, mert évente kb. 5-ször volt petefészekgyulladásom. Vett mintát tenyésztéshez, és streptococcus agalactiae baci tenyészett ki. Arra kaptam gyógyszert, abban a hónapban éreztem ovus tüneteket, akkor kezdtük el a babaprojektet, de utána egy hónapban sem. Most pedig várjuk a mi kis szemünk fényét. Így nem is tudom mennyi idős lehet... :)
Mindenkinek sok sikert kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!