Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Mi is új hónapot kezdtünk ismét 😞 Ezt a hónapot még kivárjuk aztán irány Tapolca,a PRI.
Ne add fel,tudod hogy nem szabad. Megrázzuk magunkat és megyünk tovább!
Hanga
Jajj,Viki, nagyon sajnálom 😢 Nem tudok semmi okosat mondani, így csak sok erőt kívánok és mihamarabbi sikeres hónapot!
Kérdező!igen,a türelem az változó, ahogy a hangulatom is... Első baba,tavaly Dec óta,31 múltam... Ha ez a hónap sem sikerül,akkor nálunk is az inszeminació jön. Kitartás mindannyiunknak!!! Jövőre szülünk! 😉
Hanga
Sziasztok! Nekem kedden volt egy 24mm-es tüszőm, remélem megrepedt és betalált egy kisfickó 😉
Kérdező,szurkolok nektek is!
Viki, nálatok mi újság?
Hanga
Köszönöm A kérdést! 30-áig pecsételgettem. Voltam kontrollon, a doki megnézett hasi UH-gal.elég sokáig nézegette. Azt mondta ő úgy látja kitisztult. Viszont a tesztem még tegnapelőtt este is erős pozi volt. Ma pedig a wc papíron egy kis halvány barnás valami volt. Nem tudom most mi van.szerdán megyek egy 3. Dokihoz. Tanácstalan vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!