Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/360 hanga86 ***** válasza:
Upsz...lemaradt,Hanga voltam
2017. jún. 14. 17:49
 172/360 A kérdező kommentje:
Szia Hanga igen igen én is unom sőt szinte bosszant már ez.Nekem nemáll be egyszerűen a menzeszem ugyh talán valamit tanácsol az orvosom.És persze kiváncsian várjuk majd a férjem sperma eredményeit is remélem javultak.Már énsem kívánok semmit csak is a legjobbakat.Nincs új hónap új remény mert bennem folyamatos remény van lassan 9 hónapja.
2017. jún. 14. 22:21
 173/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Ma voltunk vizsgálaton a sperma eredménye semmit nem változott ezért inszemináció ami nálunk szóba jött.A következő ciklusomba lesz vérvétel és petevezeték átjárhatósági vizsgálat.A nyáron már nem lesz inszem mert a dokim nyáron nemcsinál majd szeptember októberre várhatóan.Ami nekünk jó mert a nyáron a párom nemsokat lesz itthon.Addig is "próbálkozunk"nem nézek semmit csak együtt leszünk amikor jól esik.Aztán ha összejönne spontán annak csak örülünk ha nem akkor meg majd év vége fele inszemmel :)
2017. jún. 17. 18:50
 174/360 hanga86 ***** válasza:

Talán nálatok is igaz lesz,hogy ha lemegy rólad/rólatok a nyomás,sikerül teherbe esned!

Én megint kezdem nem érteni ezt a ciklust sem...🤔20-a körül nem várom de tegnap éjjel nagyon minimális vérzésem volt,gondoltam előbb jön meg.Aztán tegnap napközbe kevés barna és azóta semmi.Viszont a cicijeim annyira fájnak...jesszus...Ez lehet mensi is,de utálom ha bekavar a szervezetem🙄

Hanga

2017. jún. 17. 22:00
 175/360 A kérdező kommentje:

Igen én most abba hagytam a tesztelést a vitaminokat mindent.Együtt leszünk amikor a párom itthon van aztán lesz ami lesz.Így vagy úgy de lesz mégegy babánk :)Ez ami megnyugtat hogy elkezdődött már valami.A keneteket már levette az orvosom remélem azzal minden rendbe lesz és hamar "célba" Érünk.

Neked lehet hogy beágyazódás miatt volt várd meg a 20.át aztán meglátod mit hoz ez a hónap :)

2017. jún. 17. 22:14
 176/360 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok! Nagy izgalommal olvastam vissza az utolsó 4 oldalt, hogy kivel mi újság. Réka gratulálok a pozitív teszt miatt, nekem is ilyen haloványka volt az első. Kedves kérdező legalább a rosszban a jó, hogy azért nagyobb eséllyel indultok majd. Hanga a lányommal nekem ugyanígy volt, hogy majd szét feszített a mellem már egy héttel mensi előtt, pedig csak 1-2 nappal előtte csinálta mindig. Szurkolok nagyon, hogy sikerüljön.

Brigi

2017. jún. 18. 15:31
 177/360 anonim ***** válasza:
Köszönöm nektek a jókívánságokat, nagyon kedvesek vagytok! Kívánok nektek is minden jót! Olvasni foglak titeket és drukkolok. Bízom benne, hogy ez a baba velünk marad, próbálok pozitív lenni és nem pánikolni. :)
2017. jún. 19. 15:08
 178/360 anonim ***** válasza:
Réka voltam.
2017. jún. 19. 15:09
 179/360 anonim ***** válasza:

Egyelőre nem a legjobban alakulnak a dolgok, de még bízom benne, hogy a vége jó lesz.

Rózsaszínes majd barnás folyásom lett, ezért hamarabb mentem dokihoz, mint szerettem volna, pont a betöltött 6. héten. Alaposan megvizsgált, nem látott vérzést, rendellenességet, az UH-n pedig csak üres petezsákot. Nagyon remélem, hogy nem marad üres, mert akkor újabb műtét. Most épp nem barnázok, de nagyon megijedtem és attól is, hogy még nincs embrió. Napi egy csésze palástfüvet iszom reggel, hátha segít meg magnéziumot plusz terhesvitamint szedek. Jövőhéten megyek kontrollra.

Remélem veletek minden rendben.

Réka

2017. jún. 29. 11:54
 180/360 A kérdező kommentje:
Szia Réka.Bizz/bizzunk a legjobbakban.Tudom mondani könnyű de csak pozitivan.Negondolj semmi rosszra.Arra gondolj hogy a legközelebbi alaklommal.már ott lesz a pici kis babszemed :)Nagyon szorítok neked.Velem minden rendben.Nemnézek semmit.Várom h megjöjjön es akkor megyek vérvételre.Sodrodunk az árral aztán majd lesz valami.Azért bízom benne hogy összejön spontán de ha nem akkor sem török meg.Úgy állok most hozzá h ugysem jön össze spontán aztán ha tenyleg nem nem ér csalodás.már belevágtunk az inszembe ugyh vagy így vagyúgy de lesz babánk.Persze hacsak ő is jönni akar.De reméljük hogy igen.
2017. jún. 29. 23:21
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!