Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Talán nálatok is igaz lesz,hogy ha lemegy rólad/rólatok a nyomás,sikerül teherbe esned!
Én megint kezdem nem érteni ezt a ciklust sem...🤔20-a körül nem várom de tegnap éjjel nagyon minimális vérzésem volt,gondoltam előbb jön meg.Aztán tegnap napközbe kevés barna és azóta semmi.Viszont a cicijeim annyira fájnak...jesszus...Ez lehet mensi is,de utálom ha bekavar a szervezetem🙄
Hanga
Igen én most abba hagytam a tesztelést a vitaminokat mindent.Együtt leszünk amikor a párom itthon van aztán lesz ami lesz.Így vagy úgy de lesz mégegy babánk :)Ez ami megnyugtat hogy elkezdődött már valami.A keneteket már levette az orvosom remélem azzal minden rendbe lesz és hamar "célba" Érünk.
Neked lehet hogy beágyazódás miatt volt várd meg a 20.át aztán meglátod mit hoz ez a hónap :)
Sziasztok csajok! Nagy izgalommal olvastam vissza az utolsó 4 oldalt, hogy kivel mi újság. Réka gratulálok a pozitív teszt miatt, nekem is ilyen haloványka volt az első. Kedves kérdező legalább a rosszban a jó, hogy azért nagyobb eséllyel indultok majd. Hanga a lányommal nekem ugyanígy volt, hogy majd szét feszített a mellem már egy héttel mensi előtt, pedig csak 1-2 nappal előtte csinálta mindig. Szurkolok nagyon, hogy sikerüljön.
Brigi
Egyelőre nem a legjobban alakulnak a dolgok, de még bízom benne, hogy a vége jó lesz.
Rózsaszínes majd barnás folyásom lett, ezért hamarabb mentem dokihoz, mint szerettem volna, pont a betöltött 6. héten. Alaposan megvizsgált, nem látott vérzést, rendellenességet, az UH-n pedig csak üres petezsákot. Nagyon remélem, hogy nem marad üres, mert akkor újabb műtét. Most épp nem barnázok, de nagyon megijedtem és attól is, hogy még nincs embrió. Napi egy csésze palástfüvet iszom reggel, hátha segít meg magnéziumot plusz terhesvitamint szedek. Jövőhéten megyek kontrollra.
Remélem veletek minden rendben.
Réka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!