Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/360 A kérdező kommentje:
Hogy vagy ma ?
2017. jún. 11. 12:00
 152/360 anonim ***** válasza:

Mensi sehol, barnázás sem, hányinger van de azt már máskor is beképzeltem. Nekem hosszabb nem szokott lenni a ciklus, inkább rövidebb de most pont félidőben volt ovum és előtte nap voltunk együtt. Reménykedem nagyon, de ha mégsem baba, akkor meg ajánlom az E vitamint azoknak akik szoktak barnázni. Ha meg baba, akkor meg azért ajánlom az E vitamint... holnap csak kiderül... :)

És te hogy vagy?

2017. jún. 11. 13:28
 153/360 A kérdező kommentje:
Nekem semmi tünetem a megjön érzést hol érzem hol nem de inkabb nem erzem pedig holnapra nemvárom ilyenkor már görcsölni szoktam elég rendesen.Melleim fájnak de nemvészes.Folyásom szinte nincs és nem barnázok pedig szoktam de én nemszedtem semmit csak vitamint.Kivancsi leszek milesz ebből miis ovu előtti napokban voltunk együtt.Nem képzelel be semmit próbálok másra figyelni ha holnap sem jönne meg akkor kedden reggel tesztelek :)
2017. jún. 11. 14:56
 154/360 A kérdező kommentje:
Ja és mindig hányingerem és fejfájásom szokott lenni előző nap most az sincs
2017. jún. 11. 14:56
 155/360 A kérdező kommentje:
Szia.Hát ennyit erről hogy most nemvoltak tüneteim.Megjött :( Annyira bíztam benne pedig.Nagyon csalódott vagyok.Pedig jókor voltunk együtt.Mindegy nekem nem akar összejönni
2017. jún. 12. 08:51
 156/360 anonim ***** válasza:
Ne add fel!!!! Biztosan sikerülni fog! Mióta próbálkoztok? Lehet, hogy nem kéne rágörcsölni annyira... tudom lehetetlennek tűnik. Kitartás! De ha most úgyis mész dokohoz, hátha mond valami okosat.
2017. jún. 12. 09:07
 157/360 A kérdező kommentje:

Október óta próbálkozunk.Próbálok nem rá görcsölni de nálunk amugysem egyszerű hogy együtt legyünk.Férjem hol egyhetet van kinnt most pl 10 napot.És amikor itthon van nemmindig jó az időzítés és így nehezebb.

Holnap hivom a dokimat aztan talan tud valamit erre az összevissza menstruacióra.

32,32,36,31,42,44nap kb valahogy így jött meg az utobbi honapokba

2017. jún. 12. 09:39
 158/360 anonim ***** válasza:

Össze fog ez jönni. Ez még nem vészes egyáltalán, főleg, hogy nem is mindig tudtok jókor együtt lenni.

Én tescobol rendeltem ma reggelre kaját és este hozzácsaptam még egy terhességi tesztet. Persze nem volt olyan, amit rendeltem, ezért mit hoztak helyette? Hát persze, hogy x-epilt, ráadásul egy darabosat. Reggeli első vizeletből ugyanolyan halvány, 5 percen belül. Szerintem ez ugyanolyan fura halvány csík, ami a legtöbb embernek negatív lett végül... mi van ezekkel a tesztekkel? Annyira bosszantó. Kénytelen leszek mégis elmenni a gyógyszertárba egy rendes tesztért és holnap reggel meglátjuk... de még mindig nem jött meg és nem is érzem. De mint tudjuk ez nem jelent semmit...

2017. jún. 12. 09:52
 159/360 anonim ***** válasza:
2017. jún. 12. 10:01
 160/360 anonim ***** válasza:
Volt már 3 pozi tesztem és az nem ilyen... :(
2017. jún. 12. 10:02
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!