Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/360 A kérdező kommentje:
Hanga!Mi először spermavizsgálaton voltunk ahol ugye kiderült hogy kevesebb is lasabb is neki.Aztán vérvétel mindkettőnknek.Utánna átjárhatósági vizsgálat.Meg kenet vételek voltak.Minden rendben volt így elkezdtem kétnaponta Uh-ra járni ahol ugye peteérést figyel a doki.Amikor már akkora volt múlt honapba pl 23mm-es akkor megkaptam a tüszőrepesztőt és 36óra mulva inszem.A vizsgalatokkal szerintem kb 1-2hónap mire eljusz az inszemig nem hosszu ido ha mindenrendbe van akkor hamar megvan.
2017. nov. 22. 16:07
 262/360 hanga86 ***** válasza:

Nekünk a sperma, átjárhatósági,nekem vérvétel megvan már. Első alkalomra nekem kenetet, vérvételt,meg még valamit mondtak, már elfelejtettem hogy. Férjemnek spermavizsgálat.

Mondjuk azt nem tudom hogy nekem ki fog 2 naponta uh-t csinálni mert Sopron-Tapolca húzós lenne. De majd kiderül. Bízom benne hogy ha addig nem sikerülne (de sikerülne kell) akkor Jan-ban már lehet inszemináció. Köszi a segítséget!

2017. nov. 22. 17:22
 263/360 A kérdező kommentje:
Akkor már sok minden megvan az a jó nemmegy vele az idő.Januárba meglesz remélem neked elsőre sikerül majd
2017. nov. 22. 19:21
 264/360 hanga86 ***** válasza:

Sziasztok! Voltam ma a dokimnál Uh-n és sajnos ismét lett egy nagy cisztám a Clostitól 😟 Most 44mm. Legutóbb is így jártam,de az 2 ciklus alatt sem ürült ki, így majd 8cm-en ki kellett venni. Szerintem most sem repedt meg a tüszőm és az nőtt ekkorára.

Csak az ad okot az aggodalomra, hogy ha a Clostitól cisztám lesz,mi lesz az igazi hormonoktól

2017. nov. 24. 14:59
 265/360 hanga86 ***** válasza:

* bocsi, elküldte idő előtt.

Szóval hogy mi lesz inszemináció előtt? Nehogy túl legyek stimulálva 😬 Szóval most megint szomorú vagyok 😟

2017. nov. 24. 15:00
 266/360 A kérdező kommentje:
Hanga akkor hiába is vàrtàl a babóra ha megsem repedt :( Nemlehet màs gyógyszert kipróbàlni?Annyi hormont nemkapsz inszem előtt vagy igen?Én nemtudom mert nekem csak tüszőrepit adnak semmi mást.Nelegyél szomorú ezen is túl leszel és lesz egy kisbabád.Tudom hogy már nehéz és unalmas is ez szöveg de próbálj pozitív lenni és minden rendben lesz.Én is mindig szomorú vagyok de egykét nap és megint összeszedem magam és előre nézek.Kár hogy így reagál a szervezeted de talán lesz valami megoldás
2017. nov. 24. 21:27
 267/360 hanga86 ***** válasza:

Köszi a biztatást, mára már összeszedtem magam újra. Bár az még mindig elszomorít,hogy még ennyitől is cisztám lett... De majd 14.-én kiderül,hogy hogyan tovább.

Írj ha van valami fejlemény nálatok.

2017. nov. 25. 22:30
 268/360 A kérdező kommentje:
Én kedden megyek UH-ra ott kiderül a következő inszem időpontja
2017. nov. 26. 11:39
 269/360 A kérdező kommentje:

“AZ ANYAI KIVÁLTSÁG MINDENKINEK JÁR!

De,mint mindennek ennek is eljön a maga ideje.

Addig is higgy benne!Mert aki hisz az tudja hogy mi vár rá.

Annál nincs kétely,nincs kérdés,nincs bizonytalanság,se félelem.

Csak a hite van !A kőkemény hite.Hát higgy!Higgy magatokban!

Azaz magadban és a még megnemszületett gyermekedben.

Abban,hogy már kiválasztott magának,csak még várnia kell.

Mire?A megfelelő pillanatra.Amikor ráléphet a számára kijelölt útra.

Ami hozzád vezet.Ő ezt már nagyon jól tudja!Hidd el:jönni fog,amikor jönnie kell,Te pedig előbb utónbb Édesanya leszel”❤

2017. nov. 26. 11:47
 270/360 hanga86 ***** válasza:
De szép! Köszönöm hogy megosztottad! 😘❤️ Írj majd uh után.
2017. nov. 26. 15:01
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!