Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Nekünk a sperma, átjárhatósági,nekem vérvétel megvan már. Első alkalomra nekem kenetet, vérvételt,meg még valamit mondtak, már elfelejtettem hogy. Férjemnek spermavizsgálat.
Mondjuk azt nem tudom hogy nekem ki fog 2 naponta uh-t csinálni mert Sopron-Tapolca húzós lenne. De majd kiderül. Bízom benne hogy ha addig nem sikerülne (de sikerülne kell) akkor Jan-ban már lehet inszemináció. Köszi a segítséget!
Sziasztok! Voltam ma a dokimnál Uh-n és sajnos ismét lett egy nagy cisztám a Clostitól 😟 Most 44mm. Legutóbb is így jártam,de az 2 ciklus alatt sem ürült ki, így majd 8cm-en ki kellett venni. Szerintem most sem repedt meg a tüszőm és az nőtt ekkorára.
Csak az ad okot az aggodalomra, hogy ha a Clostitól cisztám lesz,mi lesz az igazi hormonoktól
* bocsi, elküldte idő előtt.
Szóval hogy mi lesz inszemináció előtt? Nehogy túl legyek stimulálva 😬 Szóval most megint szomorú vagyok 😟
Köszi a biztatást, mára már összeszedtem magam újra. Bár az még mindig elszomorít,hogy még ennyitől is cisztám lett... De majd 14.-én kiderül,hogy hogyan tovább.
Írj ha van valami fejlemény nálatok.
“AZ ANYAI KIVÁLTSÁG MINDENKINEK JÁR!
De,mint mindennek ennek is eljön a maga ideje.
Addig is higgy benne!Mert aki hisz az tudja hogy mi vár rá.
Annál nincs kétely,nincs kérdés,nincs bizonytalanság,se félelem.
Csak a hite van !A kőkemény hite.Hát higgy!Higgy magatokban!
Azaz magadban és a még megnemszületett gyermekedben.
Abban,hogy már kiválasztott magának,csak még várnia kell.
Mire?A megfelelő pillanatra.Amikor ráléphet a számára kijelölt útra.
Ami hozzád vezet.Ő ezt már nagyon jól tudja!Hidd el:jönni fog,amikor jönnie kell,Te pedig előbb utónbb Édesanya leszel”❤
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!