Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Szia! Sajnos rosszabb a helyzet mint hittük. Nem lehet inszeminációnk, lombikra lesz szükségünk. Endometriózisom van, ezért nincs esélyünk a természetes útra sem.
Le vagyok döbbenve és csak lesek nagam elé.A doki,akihez itthon jártam,elvett sok sok hónapot a hozzá nem értésével.
Amit írtam,hogy van folyadék. Az konkrétan véres folyadék az endometriózis miatt.
2019.03.19-re kaptuk meg az első beültetés időpontját OEP-re,de mi inkább kifizetjük a 195.000ft-ot és 2-4 hónapon belül meglesz.
Szóval itt tartunk most 😟
Köszönöm! Bízom benne hogy most már csak a jó jöhet! Észre vette a laparoszkópos műtét során,le is égette, de még csak a zárójelentésen se tüntette fel és utána sem foglalkozott vele. Engem meg megnyugtatott,hogy minden oké és persze hittem neki... Így vesznek el az embertől hónapokat!
Jan.15-én megyünk vissza és megbeszéljük a továbbiakat. Férjemmel megbeszéltük,hogy vállaljuk az önköltségesest,de a tb-s időpontot is megtartjuk bár ne legyen rá szükség.
Ja, és az a durva hogy a dokimról nem hallottam rosszat, azért választottam őt... Olyan nagyon nehéz jó szakembert találni 😞
Szóval jöhet a Szilveszter,kiadom minden bánatom, dühöm,stb... Persze a csodában meg titkon bízom, pláne így, hogy letettem a dologról...
Írj majd ha van bármi híred!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!