Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?2017. jan. 24. 11:51
301/360 A kérdező kommentje:
Ma 19x17mm-es volt az egyik tüsző a másik kisebb.Este 11kor tüszőrepesztő és hétfőn délbe megyek a korházba.Szorítsatok nekem hogy végre valóra váljon az álmom 🤗
2018. jan. 6. 16:59
302/360 A kérdező kommentje:
Túl vagyok rajt :) 2hét várakozás szorítsatok
2018. jan. 8. 19:00
304/360 hanga86 válasza:
Hajrá, hajrá!!!! Sikerülne kell!!! Én 20-a körül nem várom. Bízom a spontánba.
305/360 A kérdező kommentje:
Akkor szinte együtt izgulunk nekem 22én kell tesztelnem :) Hajrá neked is 🤗
2018. jan. 10. 18:00
306/360 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve hogy kiírtam a kérdést. Azóta is baba nélkül :(
2018. jan. 11. 06:19
307/360 hanga86 válasza:
Igen, bár nálatok nagyobb az esély.
Sosem gondoltam volna hogy el fog telni 1 év 😞 Bár tudnánk hogy meddig kell még várni...
308/360 A kérdező kommentje:
Pont erre gondoltam énis hogy bárcsak tudnám meddig kell még várni.Olyan rossz belegondolni h lehet h még évek állnak előttem ☹
2018. jan. 11. 10:15
309/360 A kérdező kommentje:
Nagyon bízok benne hogy most sikerül.Dicsérték a spermát is hogy nagyon jó volt 18millio volt amit befecskendeztek.De még ígysem biztos h sikerül.Probalom inkább lebeszélni magam mint h beleéljem.De reménykedek nagyon nagyon
2018. jan. 11. 10:19
310/360 hanga86 válasza:
Sziasztok!
Nekem ma megjött, ráadásul csütörtök óta influenzás vagyok...Sok a jóból...
Hétfőn voltunk Tapolcán, másik doki volt,aki még nem tudta hogy lombikot javasolt az előző, így mondta hogy mindkettőnk teljesen rendben van, jöhet az inszemináció... Aztán mondtuk hogy nekünk lombikot mondtak. Ő nem feltétlenül tartja szükségesnek,mivel szerinte az endometriózisom a hashártyán volt,nem petefészken vagy ilyesmin... Úgyhogy simán sikerülhet spontán is. Egyenlőre se inszem,se lombik nem lesz. Kicsit most hagyjuk a témát, persze ha sikerül,az szuper
Aztán később ha még szükséges,rákapcsolunk.
Nálatok mi újság?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!