Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/360 hanga86 ***** válasza:
És ha csak később lesz pozi? Mikorra nem várod?
2017. márc. 16. 21:13
 102/360 A kérdező kommentje:

Vasárnapra nemvárom.De már tudom hogy megfog jönni.Volt a párom orvosnál és bevan gyulladva a prosztatája ami nagyon lelassitotta a spermáját.Eredménye:16millio/ml gyors progresszív 20%

Nem progresszív 60%

Nem mozgo 20%

Hát nem a.legjobb

Kapott antibiotikumot és most lekell állnunk a babaprojektel mert védekeznunk kell amíg szedi a gyogyszereket.Aztan ha rendbe jon ujra nekivágunk.Hát most így allunk jelenleg

2017. márc. 16. 22:02
 103/360 anonim ***** válasza:
Mindennek megvan a miértje. Lehet ez nálatok is egy jel, hogy nyugi minden jön a maga idejében. Én már egy hete nem hőmérőzöm, nem iszom a teát, mert azt gondolom nagyon rá voltam görcsölve és így sokkal jobb. Nem csak a gyerek körül forog az agyam, végre kikapcsoltam. Mit mondott a doki, mennyi idő még rendbe jön a párod?
2017. márc. 18. 07:36
 104/360 A kérdező kommentje:
Igen miis így gondoljuk és most jó kikapcsolni az agyamat a babaprojektről :)2hét múlva kell kontrollra menni ha ott rendbe lesz akkor csak ennyit kell várni ha nem.akkor ujabb 2hét
2017. márc. 18. 08:12
 105/360 hanga86 ***** válasza:
Szerencsére nem hónapok...Remélem 2 hét múlva folytatódhat a móka😉Legyen mindannyiunknak sikeres az elkövetkezendő pár hét!
2017. márc. 21. 14:52
 106/360 A kérdező kommentje:
Csajok kivel miujság van?Mi jövőhéten megyünk a Ferjemmel kontrollra.Remélem javult a gyulladás es lassan helyre is jön és belevághatunk újra.Profertil nevű vitamint kell szednie hogy megerősítse a katonáit :)Elég borsos ára van (16.000ft)de a siker érdekében bármit :)
2017. márc. 29. 15:17
 107/360 hanga86 ***** válasza:

Szia! Én elkezdtem a Duphastont,igaz nem a 14.napon ahogy a doki mondta mert addig még nem volt meg az ovum se,úgyhogy tegnap,a 17cn-on kezdtem.Az össze LH tesztem full nega,de napokig volt ovus fájásom és tegnap a nyák is megvolt.Most mimdent megtettünk,amit lehetett,de azért holnap még elkapom az "uramat",hogy meglegyen a két napos "rendszer".Ápr.10 körül kiderül.

Én is azt mondtam,hogy nekünk már az is sokba kerül,hogy előkészítsünk mindent a sikeres fogantatáshoz... :( De ennél nagyobb bajunk sose legyen! Drukkolok nektek is,hogy újra szerethessétek egymást😉

2017. márc. 29. 21:27
 108/360 A kérdező kommentje:
Lehet hogy mégcsak ezután lesz pozi az ovu teszted.Mindenképp kapd csak el a párod :)Nagyon szurkolok hogy most összejöjjön a babátok :)Nekünk még várni kell de majd eljön a Mi időnk is.Meg hát a gyönyörű kisfiam nap mint nap kárpótol mindenért :)
2017. márc. 29. 21:41
 109/360 hanga86 ***** válasza:
Mi újság kérdező? Férjeddel minden rendben van már? Újra szabad a pálya?
2017. ápr. 15. 20:50
 110/360 A kérdező kommentje:
Szia:)Köszi h érdeklődsz :)Párom mostanra tünetmentes.De 22.én megyünk még vissza a dokihoz de ma már együtt voltunj védekezés nélkül.Velem is mindenrendben nemkaptam el semmit szombaton voltam orvosnál :)Ugyhogy mi újra belevágtunk de most nemfigyelek semmit.Már az is hiányzott h guminélkül szerethessen a férjem :)Nemtudom a spermája javult e majd újra megnézetjük most h jobban van sőőőt kijelenthetem hogy tényleg jól van VÉGRE :)
2017. ápr. 16. 21:56
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!