Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre
lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Szia! A vér csak annyi volt,egy törlésnyi,pici barna volt utána.Azt furcsállom h semmi megjön érzés...De már a szombati teszten is erősen gondolkodom,lehet még várnom kéne hétfőig mert nem pontos a mensim.
2017. febr. 9. 20:39
62/360 A kérdező kommentje:
Igen mondjuk az elég érdekes hogy megjön érzés sehol sincs.Persze ha kibírod akkor inkább később tesztelj.Mert lehet a szombati még nagyon korai lenne.Énis megdogadtam h nemvárt előtt nem tesztelek mert csak idegesítem magam.Bár a kisfiamnál 4nappal nemvárt előtt már egyértelmű pozitív volt.Akkor csak jött egy érzés h csináljak tesztet és nemis foglalkoztam vele.Megcsináltam letettem aztan pár perc mulva ránéztem hihetetlen érzés volt.Nemis hittem el.Vagy 5 tesztet csinaltam még utánna :)Nagyon várom újra ezt az érzést :)
Én is vágyom már az érzésre,elképzelni sem tudom,milyen jó lehet.Pláne ha kisfiú lenne 😍Neked az elsőnél nem volt semmi "tünet" a nemvárt előtt?A hőm is 36,7-8 között mozog minden reggel,alapban 36,1-2.
2017. febr. 9. 21:58
64/360 A kérdező kommentje:
Nemolt semmi tünetem még utánna sem volt.Hőmet sosem mértem.Wellnes hètvégéről jöttünk haza aztan gondoltam mért ne csinálok egyet.Mi most kislányt szeretnénk.Bár tünemény kisfiam van ugyh igazából nembánnánk azt sem ha fiu lenne :)Egészséges legyen :)
65/360 A kérdező kommentje:
Ugyanúgy éreztem h mindjárt megjön végig :)De aztán csak nemjött hala az égnek:)
Szia! Úgy néz ki,h új hónap,új remények...Hőm 36,3 és vérzek bár görcs még nincs,na nem mintha ezen múlna.Kicsit rossz érzés de vhol éreztem h ez sem volt a mi hónapunk.
Ha azt a ciklus rendezésének hívjuk,h ismét 32 napra jött meg akkor hatottak a teák bár rövidebbet vártam,szóval nem tudom volt e értelme inni őket? Még nem tudom h folytatom-e?
2017. febr. 11. 05:30
Sziasztok! Nekem ez a második teázós hónapom. Mi is kistestvért szeretnénk a lányunknak. Ő elsőre öszejött, meg tavaly júniusban is a baba, aki sajnos spontán elment a 7.héten, és azóta még nem sikerült újra teherbe esni, pedig folyamatosan próbálkozunk, mert nem kellett várni vetélés után. Eddig 33 napos volt a ciklusom, az első teás hónapban 28 napos volt és elég sok volt a mensi. Olyan mintha kitisztított volna. Nektek volt hasonló tapasztalatok? Elvileg jövőhéten lesz ovum. Én is tesztelek, hogy pontosan tudjam.
2017. febr. 11. 09:07
68/360 A kérdező kommentje:
Hanga nagyon sajnálom,de ahogy te is írtad új hónap új remény :) Enis ugy érzem egyébként hogy most sem sikerült összehozzni a babát de még 8 nap és kiderül.Kicsit felfáztam ugyhogy ennek nagyon nem örülök.Ja és szerintem nem volt nálad hatásos a tea dolog.
Kedves utolsó válaszoló.Én csak egyhétig ittam a cickafarkfűt de így is 6nappal kitolta az ovumat.Most esténként iszom a palástfűt reggelente pedig egy tasak inofolicot :) Következő hónapban cickafarkot nem iszok az tuti.
Kedves kérdező! Igen,én is azt érzem hogy nálam nem működött.Cickát nem fogok inni de szerintem a palástfű teát folytatom majd.
Írd majd meg,hogy mi van veled,drukkolok! :)
2017. febr. 12. 16:27
70/360 A kérdező kommentje:
Énis igy vagyok csak is palástfű tea :)Mindenképp irni fogok hogy alakulnak a dolgok.Egyenlőre minden változatlan.Egy hét múlva már többet tudok :)
Kapcsolódó kérdések: