Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Cickafark és palástfű teát...

Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?

Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?
2017. jan. 24. 11:51
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/360 hanga86 ***** válasza:

Szia kérdező! Ma vagyok a 14.napon,az LH tesztem még nagyon halvány,tegnap látszódott először a 2.csík.Elvileg 1.-én lenne ovum,de majd kiderül,mindenesetre elkezdődött 😊

Drukkolok neked!

2017. febr. 24. 21:31
 82/360 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó remélem összejön ez a hónap nektek :) Én még csak a 9.ciklusnapon vagyok de már tesztelek énis:)Nemtudom mikor kellene lennie az ovumnak mert eddig 32napra jött meg múlt honapba viszont 36napra.Ugyhogy majd a teszt segít :)Párom szeretne vizsgálatra menni ugyhogy holnap hivom a dokit és ha sikerül akkor szombaton elis megyünk.Remélem mindent rendben talál majd
2017. febr. 26. 20:19
 83/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Hát nálam van változás.Tegnap pozitiv lett az Lh tesztem 16.ciklusnapon.És ma is.De csak tegnap tudtunk együtt lenni mert a férjem ment ma vissza dolgozni.Úgy gondolom az inofolic segített és előbbre hozta az ovut.Ugyh mától esténként egy csésze palástfű tea.És 2hét múlva kiderül :)
2017. márc. 6. 08:12
 84/360 hanga86 ***** válasza:

Szerintem nekem ebben a hónapban nem volt (még) ovum...Lh teszteken 1-2napig látszódott vmi,aztán gotál egy csíkos volt és nem is éreztem a szokásos ovus fájdalmat.

A hőgörbém egy hatalmas cikkcakk.Lehet azért nem volt ovum mert beteg voltam?Úgyh sztem ez a hónap is kuka😔15-én nem vár de tuti jönni fog...

2017. márc. 6. 15:19
 85/360 hanga86 ***** válasza:
Hanga voltam(pl.81-es)
2017. márc. 6. 15:20
 86/360 A kérdező kommentje:

Lehet hogy még csak ezután lesz.Múlthónapba nekem a 24.napon volt pozi az ovu tesztem.Nekem meg most tojcsis nyákom nemvolt.Tegnap este csinaltam a tesztet párom jött be h egyforma a két csík ugyh együtt is voltunk.Előtte csütörtök péntek.Szombaton nem tegnap igen:)Most is csinaltam egy tesztet már nemvolt egyforma a két csík.Reggel még igen.Talán jókor voltunk együtt.Elvileg 19.én nemvárom.Kiváncsi leszek.Bár most nemakarok annyira ezen agyalni mert már idegesitő.

Csináld még a teszteket hátha ezután lesz mégcsak pozitív.

Csatolok egy képet.Az egyik már megszáradt állapotban a tegnap esti teszt.A másik a ma reggeli :)

2017. márc. 6. 18:28
 87/360 A kérdező kommentje:
2017. márc. 6. 18:31
 88/360 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Az egyik korábbi hozzászólásomban írtam a tavalyi vetélésemről. Ebben a hónapban a cickafark, málnalevél keveréket ittam ovuig majd a palástfüvet. Nemvárt napján halvány pozitívat teszteltem végre 7 hónap próbálkozás után, majd másnap is de sajnos két nap késéssel megjött tegnap. Már 5 napja nem ittam a palástfüvet, mert elfogyott és úgy voltam vele, hogy nem veszek, mert miért pont most jönne össze. Erre tessék. Lehet, ha tovább iszom most megmaradt volna. Még egy hónapot ismét megpróbálok utána doki. Kedves kérdező szurkolok neked. Mi a férjemmel most aktívak voltunk pozitív ovutesztkor és utána is biztos ami biztos. Ja és én reggel, este iszom a teákat 2 dl-t. Brigi
2017. márc. 8. 14:27
 89/360 A kérdező kommentje:
Szia Brigi.Nagyon sajnálom hogy nemmaradt meg a babád lehet hogyha tényleg tovább iszod akkor nemtörténik ez.De összejön most és megis marad a babócád :) Hát sajnos pozitív teszt után mi már nemtudtunk együtt lenni mert a férjem külföldőn dolgozik és visszakellett mennie.2.án 3.án.és 5.én voltunk együtt.6.án este már negatív volt az ovu teszt.Jövőhétvégén kiderül.Én a palástfűt csak este iszom reggel pedig inofolicot.Szurkolok mindkettőnknek hogy most sikerüljön :)
2017. márc. 8. 20:46
 90/360 A kérdező kommentje:
Brigi még annyit kérdeznék hogy volt valami jele hogy sikerült a baba mielőtt teszteltél?Figyelted magad?
2017. márc. 8. 21:17
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!