Cickafark és palástfű teát ivott valaki? véleményekre lennék kiváncsi kinek hogy vált be?
Figyelt kérdés
Most kezdtem kb 1hete inni a cickafark teát.Tényleg segíthetnek ezek a teát?2017. jan. 24. 11:51
71/360 A kérdező kommentje:
Hát csajok ma nagyon megjön érzésem van :( Pedig 6nap van még a nemvártig.Nemtudom ebből megint nemlesz baba :(
2017. febr. 15. 09:39
73/360 A kérdező kommentje:
Igen,de sajnos este volt egykis barna pecsételés.Ugyhogy nemfűzök hozzá sok reményt :) :(
2017. febr. 16. 04:24
74/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok hát ma megjött 3nappal elöbb mint kellett volna.Nagyom csalódott vagyok :(
2017. febr. 18. 19:39
75/360 hanga86 válasza:
Szia! Sajnálom,de próbáld úgy nézni,h 3 nappal előbb lehet újra próbálkozni.Persze tudom h csalódottak vagyunk ilyenkor,de eljön a mi időnk is 😉 Neked úgy látszik rendezték a teák.Vagy?
76/360 A kérdező kommentje:
Szia:)Hát nem rendezték a teák mert ígyis 4nappal kesőbb jött meg.Eddig 32naposak voltak a ciklusaim ez most 36napos lett.De az ovum 8.án volt és az alapján meg 21.én kellett volna megjonnie ehelyett megjott 18.án
2017. febr. 20. 11:56
77/360 hanga86 válasza:
Uh...akkor neked sem vált be.Folytatod ? Én csak palástot fogok inni.
78/360 A kérdező kommentje:
Csak is palástfűt fogok inni.A cickafarkot semmi esetre sem mert szerintem az kavart be sajnos.Inofolicot iszok mindenreggel meg E-vitamint szedek most a párommal együtt.Hát majd meglátjuk.Próbálok nem ezen agyalni,de nagyon nehéz ha az ember ennyire szeretne valamit.Persze van már egy csodálatos fiam de annyira vágyom mégegy babára.Ráadásul a párom most olyan helyen kezdett ahonnan 2hetente jár haza ugyhogy most még kevesebb esélyünk lesz összehozni de majd csak alakul valahogy.Próbálok pozitívan hozzáállni a dolgokhoz és most csak a kisfiamra koncentrálok Ő is jönni akart akkor a testvérkéje is jönni fog csak még nemjött el az ideje :)
2017. febr. 20. 21:06
79/360 A kérdező kommentje:
Sziasztok :)Hanga miujság?Hol tartasz az új ciklusban?Nekem most mulott el a mensim ugyhogy már tesztelek mert kitudja hogy alakul a mostani ciklusom :) Remélem ez sikeres hónap lesz mindenki számára :)
2017. febr. 24. 13:07
80/360 A kérdező kommentje:
A tesztelést természetesen az Ovu tesztre értem 😁
2017. febr. 24. 13:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!