Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/311 anonim ***** válasza:
Bedit voltam az előbb.
2016. márc. 3. 10:55
 82/311 anonim ***** válasza:

Hat az lett amire szamitottam 😂 (Felbe vagott x-epil)

[link]

[link]

A

2016. márc. 3. 11:29
 83/311 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok (#37, tudjátok:)) és valóban nem az igazi amikor teljesítmény kényszer van. :\
2016. márc. 3. 12:14
 84/311 anonim ***** válasza:
#83,biztos tenyleg nem lehet tul jo! Eppen ezert en nem is fogok soha igy... Amikor itt lesz az ideje ugy is jonni fog,addig meg elvezzuk egymast es azt,h nem kell vedekezessel bajlodni :)
2016. márc. 3. 12:20
 85/311 anonim ***** válasza:

Szuper, hogy van egy "pasink" is, így az ő szemszögéből is láthatjuk a dolgokat :)

Én ma vagyok a 8. dpo-n, tehát majdnem egy hetem van még, illetve ilyen görbécském:

[link]

Linda

2016. márc. 3. 12:45
 86/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ancsi vagyok... Jó sok hozzászólásról lemaradtam, ahogy nézem...

A. én tejesen megértem, hogy tesztelsz korán, ez a negatív még nem jelent semmit... Lehet még ebből valami... :)

Én 6 hónapja várom, hogy végre belekezdjünk a dologba. Ez a második hónapunk.. Majd kibújok a bőrömbôl úg, szeretném, hogy összejöjjön... Elsőben nem hogy késett volna, 3 nappal korábban jött, pedig ilyen még azelőtt sosem volt. Most ovuteszteltem, jókor voltunk együtt. Ma vagyok 9 dpo-n. Eléggé görcsölgetek... Attól félek megint korábban jön meg kedd helyett... ;( Szerintetek mikor merjek tesztelni? Van otthon új predictor early-m az már jó lenne szerintetek?

2016. márc. 3. 13:25
 87/311 anonim ***** válasza:

Predictor early jó, csak mire? Nekünk is pozitív volt aztán semmi és meg is jött és sok ilyet olvasni. Ha meg negatív akkor lehet, hogy túl korán teszteltél.

Nekem eddig x-epil tetszik legjobban, az tűnik leghitelesebbnek.

2016. márc. 3. 13:31
 88/311 A kérdező kommentje:

Bedit! Sajnos nálunk a gyerek mellett nem lehet randizni, romantikázni... Pont ma írtam a férjemnek, hogy olyan jó lenne végre kettesben egy kicsit! Amúgy meg én is próbáltam, hogy pezsi, félhomály, csábítás, de levágta és jött is a kérdés : Peteérésed van? Puff, az én kedvem is elment. Amúgy leültünk hétvégén és átbeszéltük a dolgot és most nyugodtabb a légkör. Én nem emlegetem, de egyik este mikor együtt voltunk megkérdezte, hogy hogy állok a peteérésemmel. Aranyos volt tőle, nem is engedett egy ideig felállni és tusolni se. :D

Linda! Teljes mértékig egyetértek veled, jó hogy van egy férfink! :) #37, majd kikérjük a véleményed, ha gondunk van a párunkkal! :D Ja, még annyi Linda, hogy én a görbéhez nem értek, szóval ebben nem tudok segíteni.

A! Ez negatív, de ne kenődj még el! Amúgy meg, ha most nem, akkor következő hónapok valamelyikében sikerülni fog!

#86! A görcs lehet jó jel is így a 9. dpo-n. A teszttel szerintem még várj 1-2 napot, de akkor is reggel csináld! Megy a drukk!

2016. márc. 3. 14:05
 89/311 anonim ***** válasza:

Kérdező!

Nem igazán érzek semmit. Hasbizsergést éreztem tegnap, vagy hasszurkát, de nem fájt, inkább mintha csikizne belülről valami :D. A mejjem bimbaja fáj még érintésre, de csak arra és csak a jobb...egyszóval lényegében nincs tünet, lehet h ez a jó jel??? :D

2016. márc. 3. 14:09
 90/311 anonim ***** válasza:
ja Lüszi voltam
2016. márc. 3. 14:09
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!