Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ma reggel csinaltam egy tesztet,irto halvany lett,csak en lattam,a ferjem nem latta rajta a masodik csikot... 😐 majd mondtak itt egy otletet,hogy alulrol vilagitsam meg,mert ha pozi akkor ugy jobban fog latszani,ha negativ,akkor pedig nem... Noss megvilagitottam alulrol,erdekelne a ti velemenyetek is! Szerdan ujra tesztelek ugyanis aktus utan 13nappal vagyok,de mar nem birtam nem tesztelni....

[link]

A

2016. márc. 7. 20:46
 122/311 anonim ***** válasza:
Ez tök negatív. Hidd el a pozitív csíkkal nem kell trükközni semmit, simán látszik. Ha pár nap múlva sem jön meg akkor próbáld újra.
2016. márc. 7. 22:15
 123/311 A kérdező kommentje:

Szabina és Ancsi! Hogy vagytok? Ancsi, sportolj vagy keress valami hobbyt. Én egy időben lakásokat nézegettem, háztervekről kértem árajánlatot, telkek után rohangáltam, mert el szeretnénk költözni. Ez a projekt most parkolópályán van, így most a nyárra és a nyaralásunkra koncentrálok és ha időm engedi könyvet olvasok.

#37! Sajnálom! Remélem minden rendben lesz! Én vetéltem és akkor engem is hülyének néztek a dokik. Volt 3 tesztem, elmentem és lecseszett a doki, hogy nem is vagyok terhes, honnan veszem. Mondom 2 hete késik, 3 teszt pozitív. Elküldtem vérvételre, akkor megnézett újra. A petezsák nőtt, de nem volt benne életképes embrió ( jöttek azzal, hogy tuti korai még a terhesség, de akkor már dobogni kellett volna a kicsi szívének ), akkor elkezdtem vérezni, mondták, hogy pihenjek, de sajnos elment. Viszont nekem sokáig nem csökkent a hcg, így azt hitték, hogy van egy méhen kívül is, de nem volt. Remélem nálatok minden rendben lesz!

A! Én se látok semmit! :(

2016. márc. 8. 08:46
 124/311 anonim ***** válasza:
szabina : én még mindig barnäzok és elég darabos ellőttem azért egy tesztet ami természetesen negatív lett
2016. márc. 8. 09:22
 125/311 A kérdező kommentje:
Sajnálom! :( De tudod, fel a fejjel! Ha meg is jön, új hónap, új esély!
2016. márc. 8. 09:38
 126/311 anonim ***** válasza:
igen talän majd a marcius lesz a mi honapunk :) azért majd figyelek hogy mi zajlik itt körülöttetek végül is hany pozi teszt van eddig ?
2016. márc. 8. 09:42
 127/311 A kérdező kommentje:

Csak pozitívan! Arra én is kíváncsi lennék, hogy ki hogy áll azok közül, aki már tesztelt!?

Nicol! Ha jól emlékszem írtad, hogy majd mész orvoshoz. Voltál már és ha igen, mi volt?

2016. márc. 8. 10:02
 128/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tegnap kellett volna megjönnie ha szabályosan számolok, de ha az ovulációs tüneteket nézem akkor ma v holnap esetleg. Lényeg a lényeg, késik 2. napja. Amíg nem jön meg addig van remény, még ha sejtem is hogy miért késik. Mondtam páromnak, hogy vagy jöjjön meg most vagy akkor ne is jöjjön, mert menzesz 3-5 napja között akkor mennem kell cukorterhelésre, és nem akarok belemenni a hétvégébe vagy külön szabit kérni, na m1, tegnap persze ellőttem az utolsó tesztet otthon, napközben..Nem tudom mit gondoltam, az volt az indok saját magamnak, hogy így legalább nem lesz otthon teszt és nem csinálok óránként egyet :D

Puszi mindenkinek, Lüszi

2016. márc. 8. 10:07
 129/311 A kérdező kommentje:
Lüszi, akkor ezek szerint negatív lett a tesz? Sajnálom, de amíg nem jön meg van remény, igaz én is mindig azt mondom a páromnak, hogy jöjjön már meg, mert akkor lezárom a dolgot, ha meg késik, csak ábrándokba ringatom magam.
2016. márc. 8. 10:11
 130/311 anonim ***** válasza:

Negatív, persze. Ezt most találtam, nézzétek meg :D

Lüszi

[link]

2016. márc. 8. 10:41
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!