Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
2016. febr. 29. 08:13
101/311 anonim válasza:
Sziasztok! Megvolt az első UH-m. Szabályos petezsák, szabályos szikhólyag 5 mm embryóval élénk szívműködéssel! Jaj istenem!!!!!!!!! Mekkora kő esett le a szívemről!
Bedit
102/311 anonim válasza:
Nagy nagy gratuláció neked!!! Fanni
103/311 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék hozzátok, bár még ovu előtt járok, most múlt el, sajnos pozi tesztek után megjött,korai vetélés volt doki szerint, uh-n már semmi sem látszott. Bár éreztem, hogy gáz van, mert nem erősödtek a tesztjeim. Most itt az új hónap. :) Bedit, gratulálok! :) És mindenkinek nagyon drukkolok! Nekünk a 3. Babóka van a tervben.
105/311 A kérdező kommentje:
N!Sok sikert,Remélem most sikerül és meg is marad!
Bedit!Hihetetlenül nagy gratulàció! 😁
2016. márc. 5. 13:48
106/311 anonim válasza:
Sziasztok! Köszönöm szépen! Remélem nem baj azért, ha én még itt követlek benneteket. Talán nem is tudjátok, hogy ezen kérdéskiírást anno én kezdtem el :) jó régen már. És tetszik, hogy folytatódott azóta (2014 elejétől).
Bedit
107/311 anonim válasza:
Én március 8 ra nem várom remélem sikerül a baba,második probálkozos hónapunk :Szabina
108/311 A kérdező kommentje:
Szabina!Neked is üdv itt és a legjobbakat!8-a lassan màr itt van!Majd írj àm!
Bedit!Ezt nem is tudtam! ☺ Amúgy meg miért lenne baj?Én örülök neked!
2016. márc. 5. 15:05
109/311 anonim válasza:
Sziasztok! Dóri vagyok, második babát szeretnénk, van már egy 20 hónapos kisfiam, ez volt az első próbálkozós hónapunk, március 14-ére nem várom... :)
110/311 anonim válasza:
Alig hogy hazaértem a munkából elkezdtem azt hiszem rozsaszines barnázni és mintha görcsölne kicsit a hasam,szerintem megfog jönni sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!