Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/311 anonim ***** válasza:

Tesztet mindenkepp akarok csinalni,de leghamarabb majd vasarnap,mert keson voltunk egyutt,nem ovu idoben! Ugyanis hiaba nyafogtam a ferjemnek,hogy kell mostmar a teso,mindig varni akart,aztan egyik naprol a masikra arra lettem figyelmes,hogy nem vedekezunk/vedekezik! Viszont akkor mar mensi elott voltam egy hettel... Szoval az utolso aktus utani minimum 14nap majd igy is hetfon lesz... De elegge gorcsolgetek most,mintha ujra meg akarna jonni! Szaladgalok wc-re folyton,de semmi! Nem tudom mar mit gondoljak 😕 lehet valami egeszen mas baj van! Bar valahol ott belul meg ezerrel remenykedem,hogy hamarosan koszonthetjuk a kistesot!!! :)

A

2016. márc. 2. 14:37
 62/311 A kérdező kommentje:

A! Megy a drukk, amúgy a remény hal meg utoljára. Ne add fel, a hétvégén úgyis kiderül, az meg már lassan itt is van! :)

Gaby! Én is kíváncsi vagyok, hogy ki tesztel március végéig pozit, de ebben te is benne lehetsz, ha 29-re nem várod! Szorítok! :) 15-ör körül meg hosszú hétvége van, szóval idő mint a tenger az akciózásra! :) Mennyi idős a gyerkőc? Mi is tesóra gyúrunk, nekünk áprilisban lesz 3 éves.

Dia! Még ne add fel! Vagy tuti lecsúsztatok róla? Ha előtte együtt voltatok(kb. 72 órát életképes a sperma), abból még lehet baba!

Nicol, már egyre kíváncsibb vagyok, hogy mi lesz veled! Megérzésed mit mond?

2016. márc. 2. 15:09
 63/311 anonim ***** válasza:
Sajnos Nicol ezt még most sem lehet pozitívnak mondani, van rajta halványan valami, de még nem oké. De még nincs veszve semmi, úgyhogy ne kenődj el. Pénteken mész vv-re jól emlékszem? Bedit
2016. márc. 2. 15:27
 64/311 anonim ***** válasza:

Ma se tudunk együtt lenni szóval szerintem ez a hónap így elmegy. Nekünk se első baba lenne aztán elég katasztrófa ez a pár nap mostanság vagy erőnk nem marad estére vagy mikor mi.

Dia

2016. márc. 2. 15:31
 65/311 A kérdező kommentje:
Dia! Nálunk is nehéz! Az elmúlt próbálkozós 6 hónapban vagy azokban a napokban volt "balhé" ( oroszlánok vagyunk mind a ketten elég erős természettel :D ) ami miatt nem jött össze, vagy hullák voltunk. Gyerek mellett nehéz. Van, hogy az embernek kedve nincs hozzá és még sorolhatnám. Azért az ember igyekszik, de nem könnyű! Mennyi idős a gyermeked?
2016. márc. 2. 15:35
 66/311 anonim ***** válasza:

Mar csak az lenne a jo,ha a kislanyom nem ugralna nap24-be a hasamon 😏😂 kicsit felek ameddig nem tudom mi a helyzet

A

2016. márc. 2. 15:54
 67/311 anonim ***** válasza:

Bedit nem kenődök el,de a megérésem azt súgja,hogy most nem a semmi csíkozza főleg úgy,hogy más ciklusban nem volt ez a fajta 25-ös pozi soha.Egyébként szemmel láthatóan erősebb a mai 25-ös mint a tegnap esti...de majd idővel kiderül.Sajnos nem tudok menni pénteken vérvételre,de addigra lesz digi cb-m úgyhogy abban van minden reményem.Ma csináltam sima gyógyszertárit is azon is van csík,bár nem olyan erősen mint ezeken úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok mi lesz...a dokimat nem értem el ma ugyanis beteg így nem tudom mit csináljak az utróval...a hasam állandóan fáj,a melleim is kezdtek egy kicsit érzékenyek lenni + a kakaós csiga után hányingerem lett...azt hittem menten meghalok...

Nicol

2016. márc. 2. 15:59
 68/311 anonim ***** válasza:
Nicol, a megérzésed a legfontosabb, és te látod jobban a tesztet is, ezek szerint bizakodásra ad okot, nagyon drukkolok! Hozzáteszem az első pozi tesztemet én le sem tudtam fényképezni. Nagyon drukkolok! Bedit
2016. márc. 2. 16:05
 69/311 anonim ***** válasza:

Még nagyon kicsi, 7 hónapos. Mindig is kicsi korkülönbséget szerettünk volna. Nálatok mennyi idős?

Nekünk egyébként a férjem 3 műszakos munkája sem segít most pl délutános. Fél 11-ig ha fent is bírok maradni nem sok erőm marad akármihez is.

Dia

2016. márc. 2. 16:08
 70/311 anonim ***** válasza:

Mire ide jutottam a februári csoportból már csomó oldalról lemaradtam. Én március 7 körül nem várom, de úgy éreztem később volt ovum. Nem hőmérőzök, nem ovutesztelek.

Közben endokrinológushoz is eljutottam, nem baba ügyben, hanem pajzsmirigy göb miatt. Viszont kérdezte, hogy tervezzük e és szóltam, hogy igen, ezért egyből el is küldött a hormonos vizsgálatra amit a ciklus x-y napján kell elvégezni (Nem vagyok jártas a témában és szakszavakat sem tudok) Örülök neki, mert nem rég óta próbálkozunk, de már a leges legelején kiderülhet olyan dolog (amit persze nem akarunk) ami egyébként lehet h 1 év múlva vizsgáltatnánk ki.

Luszi

2016. márc. 2. 17:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!