Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Sziasztok!
Én 3-ra nem várom. Február 18-án este lett pozi az ovu tesztem, következő este együtt voltunk. A terhességi teszt negatív még.
Gabi akkor mi együtt izgulhatunk :).Nekem a doki 17-én egy 22*20 mm-es tüszőt látott bal oldalon és 8 mm-es nyálkahártyát :).
Nicol
#21 en mostanra nem vartam volna,erre 2nappal elobb jott. Ma ket napja,h mensizek,de mondhatni csak egy kis folt jott egesz nap.a mennyisege feltunoen keves... Hetvegen mindenkepp akarok egy tesztet csinalni,mivel alapbol a nemvart elott egy hettel kezdtunk bele. Az elso kislanyom is egy alkalombol sikerult,ugyhogy remenykedunk! Utolso nap mielott kiment a ferjem kulfoldre (mensi utan voltunk egy hettel,szoval nem peteereses idoszak) egyetlen egyszer voltunk egyutt,mikor jott haza,mar tudtam,h baba van! Ugyhogy tenyleg remenykedem attol fuggetlenul,h most megjott... Hatha masodjara is ilyen konnyen fog sikerulni :)
A
09:04-es vagyok, Dia.
Egyébként 17-re nem várom és második baba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!