Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Sziasztok, #37 voltam. Voltunk orvosnál de nem lát semmit, szerinte lehet korai terhesség és méhen kívüli is. ;((
Vérvételre küldött sürgősen.
www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherbeeses__7624282-orvos-mikor-latja-legkorabban-a-terhesseget-illetve-mennyi-ido-utan-normalis-meg
Írtam ki egy ilyen kérdést. Kicsit kétségbe vagyok esve. :(
Lehetséges fogantatást nem tudjuk, kicsit több, mint 50 napja volt az utolsó mensi első napja. De pl előző ciklus is 40 napos volt, előtte változóan 36-34-32 körüliek, tavaly nyárig pedig fogamzásgátló tabletta miatt tökéletes 28 naposak évekig.
Ugy dontottem,hogy reggel is tesztelek! Bar tisztaban vagyok azzal,hogy ha a mensi elottibol jott ossze meg nem mutathatja ki,de nem birok mar varni! Szoval reggel teszt,vasarnap teszt es ha meg akkor is negativ,jovohet kozepen is egy teszt 😂 nevessetek ki nyugodtan,vagy gondoljatok hulyenek,de nem birok magammal...! Annyira nagyon szeretnem!!!!
A
Fannyi, látok valamit rajta és tudom mire gondolsz, mivel még csak 10-11 dpo, persze hogy lehet ebből még baba! Drukkolok!
Nicol, mi újság?
Bedit
Sziasztok!
A és Nicol teszteltetek?
A! Szerintem itt senki nem néz téged hülyének, mert elég sok közöttünk a sokat és hamar tesztelős úgy vettem észre és eddig még senki nem osztotta le a másikat, hogy MIÉRT TESZTELTÉL A NEMVÁRT ELŐTT?... Elég sok ilyet is olvasni, de itt ilyen még nem volt! :)
Dia! Nagyon bátor vagy, hogy ilyen kis korkülönbséggel vállalnád, én nem bírtam volna.
Luszi! Március 7 már lassan itt is van. Van valami megérzésed vagy tüneted? Amúgy meg igazad van abban, hogy jobb ha időben derül ki valami probléma és nem akkor amikor már x éve próbálkozik az ember és nem jön össze, de reméljük, hogy minden rendben lesz, kívánom a legjobbakat! :)
Fanni! Én se látok a teszteden semmit. :(
#37! Majd írd meg, ha kiderül, hogy mi van veled! Remélhetőleg nem méhen kívül van.
Bedit! Kismama! Hogy vagy? Mesélj valamit magadról is, had irigykedjünk! :) :)
Szia Kérdező!
Köszi jól vagyok, kicsit tűkön ülök, holnap megyek első UH-ra 6+4 mensi szerint (és kb. ovu szerint is). Enyhe hányinger, erős mellfájás, hidegrázás ilyesmik vannak, meg korai kelés. Nagyon nehezen dolgozom, vagyis nem tudok annyira hatékony lenni, annyira jó lenne már tudni mi a helyzet. Remélem holnap már lesz szívhang és megnyugodhatok, mert dolgoznom kell, saját cégem van, és teljes nyugodtsággal szeretnék visszarázódni.
Olvastam hogy a párod nem szereti, ha tudja mikor van peteérés. Az enyém is ezt mondta eleinte, aztán mondtam neki hogy én már 8 éve vágyom a babára, és ha igazán szeretné akkor azokban az időkben fontos lenne együtt lennünk. Adjuk meg a módját, romantikázzunk és hozzuk meg a hangulatot hozzá. Így is történt az utolsó két ciklusban. Egy ffi könnyen beszél, hiszen mi nők várunk hónapokat arra hogy baba legyen, és ha kimarad az az időszak, úgy érezzük, mintha nem tettünk volna meg mindent annak érdekében, hogy sikerüljön. Ráadásul nekem ugye egy petevezetékem van. De végül a párommal sikerült megbeszélnem és ennek jeleként pl ovu körüli napon elmentünk vacsorázni, gyertyát gyújtottunk otthon, halk zene, nuku tévé meg ilyesmi... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!