Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/311 anonim ***** válasza:
Szabina voltam
2016. márc. 5. 17:47
 112/311 anonim ***** válasza:

"#37! Ez tényleg egy kis öröm! Kívánom, hogy

emelkedjen a hcg szint és babátok legyen,

ami jó helyen is van! :) Azért majd írj!"

1340, aztán két nappal később 2020. Ez leírások alapján normálisnak tűnik csak jó volna tudni az ovuláció vagy fogantatás idejét is ehhez, de azt nem tudjuk.

2016. márc. 5. 20:52
 113/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Ancsi vagyok... :) Bedit nagyon gratulálok! Olyan jó ilyet olvasni! :)

Csütörtökön írtam, hogy nekem is tuti megjön ebben a hónapban is korábban, mint ahogy szokott, mert elkezdtem görcsölgetni... ez még pénteken is kitartott, de ma nyoma sincs... Lehetett beágyazódás???? Keddre (8.-ára) nem várom.... Csak vánszorognak a napok...

Végül nem mertem kipróbálni az "Új predictor early"-t, túl sok rosszat írtatok róla ti is... Valakinek valamilyen tünete van? :)

2016. márc. 5. 21:01
 114/311 anonim ***** válasza:

Bedit nagyon örülök Nektek!

Nicol

2016. márc. 6. 10:39
 115/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

8-as vagyok!Huh hàt jól lemaradtam!Rengeteg vàlasz érkezett,most sikerült elolvasnom,és a végére jutnom :)

Én ugye 14-re nem vàrom!Iszonyat lassan telnek a napok,legszívesebben már most tesztelnék :)

Mikor lehet leghamarabb tesztelni?Segítenétek?Van itthon pàr db 10-es érzékenységű tesztem!

Vàrjam meg a 14.-ét?Vagy 1-2 nappal hamarabb is lehet?Volt köztetek olyan akinek esetleg hamarabb kimutatta a teszt hogy babás lett?Rettentően izgulok!

2016. márc. 6. 20:48
 116/311 A kérdező kommentje:

Dóri! Üdvözöllek itt téged is! Remélem hamar sikerül a tesó, sok sikert hozzá!

Szabina! Megjött?

X37! Ez jó jel, hogy nő a hcg, megy a drukk, csak így tovább! :) Mikor mentek újra orvoshoz vagy vérvételre?

Ancsi! Hogy vagy? Remélem nem jött meg! Holnap már 8.-a! :)

8! Elhiszem, hogy lassan mennek a napok, itt szerintem mindenkinek! :) Én 16-ra nem várom, szóval 2 nap a különbség. Én ebben a hónapban az esélytelenek nyugalmával vagyok, szóval élvezem az életet és nagyon nem aggódok. Remélem így is marad és nem "hülyülök be" ahogy közeledik a nemvárt. Szerintem, ha tesztelsz, akkor olyan 10-én már ellőhetsz reggel egyet, de ne kenődj el, ha az negatív lesz!

Többiek?

2016. márc. 7. 08:30
 117/311 anonim ***** válasza:
Szabina :nagyon kevés sötétbarna lätszodik szerintem megfog jönni
2016. márc. 7. 10:16
 118/311 anonim ***** válasza:

Ma megyünk dokihoz újra, ő is csak ma fogja kielemezni a labor eredményt. Azért is bizakodunk mert amikor a doki nem látott semmit akkor a hcg kb. 1000-1300 között lehetett. Neten pedig mindenhol azt írják, hogy UH-n csak 2000 feletti hcg esetén szokott látszódni.

Pozitívan álltunk hozzá, így viszont kicsit beleéltük már magunkat, reméljük nem csalódunk nagyot.

(#37)

2016. márc. 7. 10:50
 119/311 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Ancsi vagyok. Bár ma még csak 7.-e van, de kezdek barnázni... :( Azt hiszem ez sem az én hónapom... Adjatok már tippeket, hogy lehet ezt kevésbé rosszul viselni? Ti mit csináltok figyelem elterelésnek?
2016. márc. 7. 11:19
 120/311 anonim ***** válasza:

#37 Na voltunk ma sztk nődokinál. Most már ő is lát valamit ami akár petezsák is lehet de nem tetszik neki és már kórházba akarja páromat küldeni. :(

(Ezt a 3mm valamit, ami akár petezsák is lehet a magán doki már múlt hét csütörtökön látta amikor sztk-ban még semmit.)

Abban reménykedett amúgy az sztk nődoki, hogy mi vagyunk a hülyék és nem is volt igazából pozitív vagy 4 különböző márkájú teszt... De a vérvételes HCG eredmény miatt azt mondta hogy nem örül mert így viszont valami biztosan van. Csak még mindig a méhen kívülivel riogat de UH-n nem lát semmit és erre utaló tünetek sincsenek. Csak hát az a valami ami méhen belül van és akár petezsák is lehet az sajnos csak 3mm ami ilyen magas HCG szintnél nagyobb kéne már legyen állítólag.

Nyalkahartya múlt hét óta 2mm vastagodott.

2016. márc. 7. 20:11
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!