Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Szia Dóri!
De jó hogy írtál :)
Tudsz feltenni a tesztjeidről képet?
Az én tesztem úgy elhalványult hogy alig kivehető belőle valami :(
Dóri nagyon nagyon nagy halk gratula! A képet én is megnézném! ☺
8-as,az első képen én is csak bemélyedésnek làtom,de ott ahol van negatív is róla,az reményre adhat okot.A bemélyedés szerintem negatívba nem làtszik,viszont színét nem làtom!Tesztelj majd holnap reggel is és kiderül!
Én 16-ra nem vàrom,de tegnap olyan furàn voltam,teszteltem,de csak délutàn és one steppel,hàt szerintem azon nincs semmi.Mikor ment fel a pisi,mintha làttam volna vmit,de eltűnt... 😮 Màr csak 1 tesztem van és tuti nem ér ide az a 20 mostanàban amit rendeltem,szóval én még vàrok.Ma reggel se voltam a toppon,alacsony vérnyomàs,magas pulzus (94/72/111!!!),fejfàjàs + éppen hogy,de vérzett az orrom. Na meg mindennek fura szagàt és ízét érzem... Nem tudom mi lesz ebből...
Ez a tök negatív tesztem... Ne nézzetek hülyének,csak ismerkedek a tablettel,hogy ezen mi hogy megy! 😁 Alszik mindenki,én meg ismerkedem... 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!