Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Hmmm nem tudom akkor,de tuti,hogy nem baba miatt van a csík a teszten mert ilyen hővel nem hinném,hogy most még babás vagy :(!
Nicol
Viszont én csináltam még egy tesztet....erősebben van rajta a csík mint délután....
Nicol
Ciklus 16-17 napján vagyok maximum...nem hinném,hogy baba lenne...ha esetleg igen akkor közvetlen mensi után kellett teherbe essek...bár 2-3 nap kivételével végig szexeltük a ciklus elejét...az alsó az esti...bár szkeptikus vagyok a teszttel kapcsolatban....
Nicol
Semmi jelem nincs ovura és ahogy a dokim is mondta lehet nekem nem is középidőben van ovum...múlt hónapban is azt hittem,hogy volt már és kiderült,hogy a nagy lófülét...21-22 napon volt ovum...de most nem is izgat annyira ez az egész mert most az egyszer azt szeretném,hogy megjöjjön és eltudjak menni arra a nagyon sok vérvételre amit az endodokim kiírt..valami oka biztos van,hogy mindig van a ciklusom egy bizonyos napja után halvány pozi tesztem ami hol erősödik,hol nem...a doki a mellékvesémre és a pajzsmirigyemre gondol így a majd 20-25 féle dolog amit vizsgál erre van specializálódva a hormonokon kívül.
Nicol
Sziasztok! Na Nicol nem teszteltél? Nekem talán -talán alakulgat a hőm. [link]
Megpróbálok legalább hétfő-keddig nem tesztelni :D A hasam fájdogál most is. Remélem sikerült. :) Valaki nem tesztel(t) még a napokban? Drukk mindenkinek! N
Azóta se jött meg. Furcsa, úgy feszül az alhasam mint annó koraterhesen. Nem bírtam ki tegnap teszteltem de egyelőre negatív lett, már 2 napja késik. Hétfőn azért csinálok még egy tesztet.
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!