Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
 221/311 anonim ***** válasza:
N voltam.
2016. márc. 19. 10:23
 222/311 anonim ***** válasza:

Én is drukkolok neked, az jó, ha halvány, nem erősödik az hirtelen egyik napról a másikra.

Első babával 3 naponta teszteltem egy fajta teszttel, látszott az erősödés. Én is türelmetlen vagyok, akkor nemvárt előtt már teszteltem, most csak azért nem, mert ha sikerült is a baba az későbbi ovuból, 13 napja volt az együttlét úgyhogy így is korán teszteltem de biztos voltam benne, hogy sikertelen a hónap lecsúszott ovu miatt, volt meglepetés, hogy nem jött meg.

Dia

2016. márc. 19. 15:34
 223/311 anonim ***** válasza:
Sziasztok Csajok! Én nekem holnap kellene, hogy megjöjjön, de most óriási delemmában vagyok...ha jol számoltam a Pé hetén nem voltunk egyutt a párommal, m 30an fognak műteni, ami altatásban fog zajlani, és nem akartam kockáztatni. Elotte-utana eleg sokszor voltunk egyutt szabadon, most fájdogált is a mellem, gondoltam a mensi előjele, de tegnap elmúlt, este fajt a hasam, de ugy, mintha fel lennek fazva, es csak egy kis ideig...fura volt, nem megszokott erzes! Most viszont olyan érzésem van, mintha nem jonne meg holnap! Szerintetek ha baba van, akkor mi lesz a műtéttel? Októberben operaltak a terdemet, és a csavarokat vennék ki, plusz porcokat ellenőrzik, de altatásban! Az árthat a babának vajon? Dokit nem kérdeztem, amíg nem tudom biztosra, de az fix, h holnap reggelre nem fog megjonni! Nyákom sem olyan, ugyh előfordul, h késni fog...nem tudom mi lesz, de kicsit azert izgulok :) Gratulálok a pozi teszteseknek :) Detty
2016. márc. 19. 21:40
 224/311 anonim ***** válasza:
Na az előzőt vegyétek úgy, mintha meg sem írtam volna...Megjött, ahogy szerettem volna! :) Műtét után kezdődik az igazi próbálkozás:) Detty
2016. márc. 20. 07:53
 225/311 anonim ***** válasza:

Detty! Örülök, hogy úgy alakult, ahogy szeretted volna! :) Dia, miujság? Neked hogy áll a hőd? Nekem ilyen: [link]

Este eléggé görcsölgetett a hasam, meg egyet beleszúrt középre, a méhembe. Facell tesztet csináltam reggel, és nagyon halványan van rajta valami. Jajj drukkoljatok! :)

2016. márc. 20. 08:14
 226/311 anonim ***** válasza:
Mindig lemarad, hogy N.
2016. márc. 20. 08:14
 227/311 anonim ***** válasza:

Dya sok sikert a műtéthez!Szorítok nagyon!!!!!

N szép a görbéd,de én még mindig tartom magam ahhoz,hogy amikor nyúlós nyákod volt akkor volt ovud :).

Én ma is csináltam tesztet meg persze tegnap is,de én buta a tegnapit elfelejtettem időben megnézni és nem tudom mikor jött ki a csík rajta...a main is van csík,de szerintem ez csak a teszt sajátossága...

[link]

Nicol

2016. márc. 20. 11:16
 228/311 anonim ***** válasza:

Detty bocsánat össze kevertelek Dyával :O....

Nicol

2016. márc. 20. 11:16
 229/311 A kérdező kommentje:

jól lemaradtam mindenről! A hétvégém elég kavarcos volt, így időm nem volt felnézni! Most mindent elolvastam!

Nem emelnék ki most mindenkit egyesével, mert most még a munka is rengeteg, de... Csajok, mindenkinek megy a drukk és szorítok, na meg persze várom a fejleményeket! :)

2016. márc. 21. 08:57
 230/311 anonim ***** válasza:

N, drukkolok, hogy erősödjön!

Reggeli teszt negatív nekem és még délelőtt meg is jött. :( zavaros vizelet, nekem a húgyúti fertőzés állandóan együtt jár hüvelyivel is úgyhogy egy hónap szünet amíg kikúráltatom magam. Sose késik amúgy szóval egy kicsit bele is éltem magam a babába. :(

Dia

2016. márc. 21. 14:05
❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!