Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Én is drukkolok neked, az jó, ha halvány, nem erősödik az hirtelen egyik napról a másikra.
Első babával 3 naponta teszteltem egy fajta teszttel, látszott az erősödés. Én is türelmetlen vagyok, akkor nemvárt előtt már teszteltem, most csak azért nem, mert ha sikerült is a baba az későbbi ovuból, 13 napja volt az együttlét úgyhogy így is korán teszteltem de biztos voltam benne, hogy sikertelen a hónap lecsúszott ovu miatt, volt meglepetés, hogy nem jött meg.
Dia
Detty! Örülök, hogy úgy alakult, ahogy szeretted volna! :) Dia, miujság? Neked hogy áll a hőd? Nekem ilyen: [link]
Este eléggé görcsölgetett a hasam, meg egyet beleszúrt középre, a méhembe. Facell tesztet csináltam reggel, és nagyon halványan van rajta valami. Jajj drukkoljatok! :)
Dya sok sikert a műtéthez!Szorítok nagyon!!!!!
N szép a görbéd,de én még mindig tartom magam ahhoz,hogy amikor nyúlós nyákod volt akkor volt ovud :).
Én ma is csináltam tesztet meg persze tegnap is,de én buta a tegnapit elfelejtettem időben megnézni és nem tudom mikor jött ki a csík rajta...a main is van csík,de szerintem ez csak a teszt sajátossága...
Nicol
Detty bocsánat össze kevertelek Dyával :O....
Nicol
jól lemaradtam mindenről! A hétvégém elég kavarcos volt, így időm nem volt felnézni! Most mindent elolvastam!
Nem emelnék ki most mindenkit egyesével, mert most még a munka is rengeteg, de... Csajok, mindenkinek megy a drukk és szorítok, na meg persze várom a fejleményeket! :)
N, drukkolok, hogy erősödjön!
Reggeli teszt negatív nekem és még délelőtt meg is jött. :( zavaros vizelet, nekem a húgyúti fertőzés állandóan együtt jár hüvelyivel is úgyhogy egy hónap szünet amíg kikúráltatom magam. Sose késik amúgy szóval egy kicsit bele is éltem magam a babába. :(
Dia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!