Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Szia kedves kérdező!
Két halvàny pozitív teszt utàn,erős görcsökkel,darabosan,megjött tegnap :(
Ne haragudj hogy nem vàlaszoltam,de nagyon magam alatt voltam.Hàt,ilyen az én formàm :(
Veled miújsàg?Tudod,amíg nem jön meg van remény!Majd írj hogy mi lett veled!Én drukkolok!Majd figyelem a vàlaszod :)
Holnapra nem várom és meg is fog jönni.
2. napja puffadok és már a hasam is görcsöl. Lecsúsztunk az ovuról, vagy 2-3 nappal később voltunk együtt és a PMS-ből úgy tűnik időben volt ovu, amikor nem voltunk együtt. (Maga a PMS igaz első terhességemkor is megvolt.)
Dia
Moncsi! Sajnálom! Új hónap, új esély! Amúgy már fix, hogy következő hónapra is még maradok! Tegnap estére megjött nekem is. Ugye tegnapra nem vártam. Gondoltam, hogy ez lesz, mert reggel már nagyon görcsöltem és a derekam is fájt, majd abbamaradt és este újra rázendített. Ebben a hónapban szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem jött össze, annyira nem is reménykedtem, csak az utolsó pár nap. :) Szóval jövő hónapban is ki lesz írva a kérdés és nagyon örülnék, ha maradnának, azok, akiknek most megjött.
Dia! Drukkolok, hogy szerencsésebb legyél, mint mi! Abban az esetben, ha neked is megjönne, csatlakozz és drukkoljunk egymásnak a következő hónapban is! :)
Többiek? Ki hogy van? #37, veletek azóta mi történt? Nicol, te se írtál. Na, de nem sorolok fel mindenkit... Írjatok! :)
Sziasztok Lányok! Annyira szurkolok Nektek, hogy következő hónapban összejöjjön a bébi! Tudom, hogy nekünk is most irtózatos mázlink volt, hogy első hónapban sikerült. Egyébként én is folyamatosan tesztelgetek, hogy erősödik-e a csíkom, de az egyik teszttel folyamatosan csak nagyon halvány csíkjaim vannak, a másik két fajtánál látszik csak az erősödés. Bár nekem ez így bőven elég... :) Április 5-ére kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz az első vizsgálatra, akkor leszek 6 hetes és 5 napos. Pont ma vagyok 4 hetes még csak... Nagyon picikék vagyunk... :)
Viszont annál jobban érzem a tüneteket. :( Nagyon rosszul vagyok, alig bírok kajára nézni, ha eszem is, egyből hányingerem van, a gyomrom nagyon rossz egész nap, nagyon fáj a derekam, a hasam feszül és szurkál, és nagyon fáradt vagyok egész nap... Ez nem is baj, mert örülök a tüneteknek, csak közben ott a 21 hós fiam, akit el kell látni.. Szerencsére, Apa, amennyit tud, besegít, ezért nagyon hálás vagyok neki. :) Szívből kívánom Nektek, hogy sikerüljön a baba! Sok-sok puszi! Dóri
31.-re nem varom,remelem nem is jon! Valahogy jo erzesem van,viszont most ovu korul nem 2naponta,hanem naponta voltunk egyutt. Ezzel valoszinuleg csokkentettem az eselyeg ahogy olvasgattam a temaban,de nagyon kivantam apat 😳 angyalkamnal is minden nap egyutt voltunk,egy nap tobbszor is,de csak az utolso esti alkalomnal volt vedekezesmentes es osszejott,szoval remelem most sem lesz gond... Mar kimondhatatlanul izgulok 🤗 drukk mindenkinek 😘
A
Még nem jött meg! Tesztelni legkorábban vasárnap reggel fogok, ha nem jön meg addig, ha sikerült a hónap akkor az egy későbbi ovuból, igaz csak kb 2 nappal később voltunk együtt.
Dia
"#37, veletek azóta mi
történt?"
Pont ma voltunk dokinál újra. Minden ok, most már biztosan nem méhen kívüli. Van szivhang is. :)) 6 hetes, e szerint február elején kellett volna utolsó menstruáció első napja legyen, de valóságban január 10 volt.
Kívánom, hogy nektek is sikerüljön!!!
Ja és ezt muszáj leírnom aláírásba:
6 hkp :DDD
Dóri! Örülök és gratulálok! A tünetek majd idővel enyhülni fognak, szóval kitartás! :) Az első időszakban én is így voltam a lányommal, utána álom volt a kismamaság ( számomra nem terhesség volt :D ). Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál!
A! Nagyon drukkolok, remélem nem jön meg!
Dia! Neked is megy a drukk, majd írd meg, hogy mi lett!
#37! Most már akkor nagyon nagy gratula a kismamának és a kispapának is! Nagyon jót nevettem a kisírásodon, irtó cuki: "6 hkp" ! :)
Sziasztok!
Gratulálok akiknek sikerült és kitartást annak akinek megjött!Én most tartok kb. a ciklusom 17. napján... 2 napja fájnak és égnek a bimbik úgyhogy arra gondoltam lehet volt már ovum....de hát nálam ki tudja mikor van ténylegesen....
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!