Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/311 A kérdező kommentje:
Moncsi! Mi van veled? Én mára nem vártam, még nem jött meg, de reggelre már felpuffadtam, forró a hasam alja és görcsöl, ebből holnapra mensi lesz. Igaz nem is vártam mást ebben a hónapban.
2016. márc. 16. 08:15
 192/311 anonim ***** válasza:

Szia kedves kérdező!

Két halvàny pozitív teszt utàn,erős görcsökkel,darabosan,megjött tegnap :(

Ne haragudj hogy nem vàlaszoltam,de nagyon magam alatt voltam.Hàt,ilyen az én formàm :(

Veled miújsàg?Tudod,amíg nem jön meg van remény!Majd írj hogy mi lett veled!Én drukkolok!Majd figyelem a vàlaszod :)

2016. márc. 16. 20:41
 193/311 anonim ***** válasza:

Holnapra nem várom és meg is fog jönni.

2. napja puffadok és már a hasam is görcsöl. Lecsúsztunk az ovuról, vagy 2-3 nappal később voltunk együtt és a PMS-ből úgy tűnik időben volt ovu, amikor nem voltunk együtt. (Maga a PMS igaz első terhességemkor is megvolt.)

Dia

2016. márc. 16. 21:01
 194/311 A kérdező kommentje:

Moncsi! Sajnálom! Új hónap, új esély! Amúgy már fix, hogy következő hónapra is még maradok! Tegnap estére megjött nekem is. Ugye tegnapra nem vártam. Gondoltam, hogy ez lesz, mert reggel már nagyon görcsöltem és a derekam is fájt, majd abbamaradt és este újra rázendített. Ebben a hónapban szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy nem jött össze, annyira nem is reménykedtem, csak az utolsó pár nap. :) Szóval jövő hónapban is ki lesz írva a kérdés és nagyon örülnék, ha maradnának, azok, akiknek most megjött.

Dia! Drukkolok, hogy szerencsésebb legyél, mint mi! Abban az esetben, ha neked is megjönne, csatlakozz és drukkoljunk egymásnak a következő hónapban is! :)

Többiek? Ki hogy van? #37, veletek azóta mi történt? Nicol, te se írtál. Na, de nem sorolok fel mindenkit... Írjatok! :)

2016. márc. 17. 08:28
 195/311 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Lányok! Annyira szurkolok Nektek, hogy következő hónapban összejöjjön a bébi! Tudom, hogy nekünk is most irtózatos mázlink volt, hogy első hónapban sikerült. Egyébként én is folyamatosan tesztelgetek, hogy erősödik-e a csíkom, de az egyik teszttel folyamatosan csak nagyon halvány csíkjaim vannak, a másik két fajtánál látszik csak az erősödés. Bár nekem ez így bőven elég... :) Április 5-ére kaptam időpontot a nőgyógyászomhoz az első vizsgálatra, akkor leszek 6 hetes és 5 napos. Pont ma vagyok 4 hetes még csak... Nagyon picikék vagyunk... :)

Viszont annál jobban érzem a tüneteket. :( Nagyon rosszul vagyok, alig bírok kajára nézni, ha eszem is, egyből hányingerem van, a gyomrom nagyon rossz egész nap, nagyon fáj a derekam, a hasam feszül és szurkál, és nagyon fáradt vagyok egész nap... Ez nem is baj, mert örülök a tüneteknek, csak közben ott a 21 hós fiam, akit el kell látni.. Szerencsére, Apa, amennyit tud, besegít, ezért nagyon hálás vagyok neki. :) Szívből kívánom Nektek, hogy sikerüljön a baba! Sok-sok puszi! Dóri

2016. márc. 17. 14:10
 196/311 anonim ***** válasza:

31.-re nem varom,remelem nem is jon! Valahogy jo erzesem van,viszont most ovu korul nem 2naponta,hanem naponta voltunk egyutt. Ezzel valoszinuleg csokkentettem az eselyeg ahogy olvasgattam a temaban,de nagyon kivantam apat 😳 angyalkamnal is minden nap egyutt voltunk,egy nap tobbszor is,de csak az utolso esti alkalomnal volt vedekezesmentes es osszejott,szoval remelem most sem lesz gond... Mar kimondhatatlanul izgulok 🤗 drukk mindenkinek 😘

A

2016. márc. 17. 15:56
 197/311 anonim ***** válasza:

Még nem jött meg! Tesztelni legkorábban vasárnap reggel fogok, ha nem jön meg addig, ha sikerült a hónap akkor az egy későbbi ovuból, igaz csak kb 2 nappal később voltunk együtt.

Dia

2016. márc. 17. 19:30
 198/311 anonim ***** válasza:
100%

"#37, veletek azóta mi

történt?"

Pont ma voltunk dokinál újra. Minden ok, most már biztosan nem méhen kívüli. Van szivhang is. :)) 6 hetes, e szerint február elején kellett volna utolsó menstruáció első napja legyen, de valóságban január 10 volt.

Kívánom, hogy nektek is sikerüljön!!!

Ja és ezt muszáj leírnom aláírásba:

6 hkp :DDD

2016. márc. 17. 19:33
 199/311 A kérdező kommentje:

Dóri! Örülök és gratulálok! A tünetek majd idővel enyhülni fognak, szóval kitartás! :) Az első időszakban én is így voltam a lányommal, utána álom volt a kismamaság ( számomra nem terhesség volt :D ). Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál!

A! Nagyon drukkolok, remélem nem jön meg!

Dia! Neked is megy a drukk, majd írd meg, hogy mi lett!

#37! Most már akkor nagyon nagy gratula a kismamának és a kispapának is! Nagyon jót nevettem a kisírásodon, irtó cuki: "6 hkp" ! :)

2016. márc. 18. 08:21
 200/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Gratulálok akiknek sikerült és kitartást annak akinek megjött!Én most tartok kb. a ciklusom 17. napján... 2 napja fájnak és égnek a bimbik úgyhogy arra gondoltam lehet volt már ovum....de hát nálam ki tudja mikor van ténylegesen....

Nicol

2016. márc. 18. 11:39
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!