Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
2016. febr. 29. 08:13
241/311 anonim válasza:
Szurkál, húzódik és görcsölget a hasam, most picit a derekam is. A mellem picit érzékeny. A reggeli kávétól kicsit hányinherem lett, de ez lehet csak úgy szimplán is. :)
242/311 A kérdező kommentje:
Nagyon kíváncsi vagyok! Elvileg hétvége körül nem várod, jól emlékszem? Szép nyuszi ajándék lenne! :)
2016. márc. 22. 10:35
244/311 anonim válasza:
cukibaba vagyok ! tehat azt olvastam az inzulinrezisztenciarol , hogy a hdl chol az kicsi es vannak mas tunetek is ! de nekem pont kicsi volt az az eredmenyem , ugy hogy lehet inzulinrezisztencias vagyok ! majd kiderul minden jovo honapban es megirom ! m apedig megyek a nogyogyaszhoz es megirom miket mondott :)
245/311 A kérdező kommentje:
Cukibaba! Szorítok, hogy a nőgyógyásznál minden rendben legyen és várom a fejleményeket! :)
2016. márc. 23. 13:14
246/311 anonim válasza:
koszonom szepen ! fel 5 re megyek ! mikor hazajottem , irok :)
247/311 anonim válasza:
Hopp,a februarihoz irtam,igy bemasolom ide :D
Csajok a probalkozos idore kicsit eltuntem... Helyzetjelentes a kovetkezo!: 31.-re nem várom,tehat kerek egy het van addig! A petefeszkem korul kis szurkalasokat erzek es ritkan olyan enyhe mensi erzest,mintha meg akarna jonni! A melleim is kicsit fajnak es erzekenyek,amit sosem ereztem mensi elott miota meg lett csinaltatva...
Remelem sikeres honapot zarok! Amugy kerdezo,lett mar uj csoport csinalva azoknak akik aprilisba nem varjak,vagy meg nem? Nem akarok lemaradni,ha esetleg megsem jonne most ossze...de azert drukkoljatok,nagyon remenykedek :)
A
248/311 anonim válasza:
na voltam es cisztam van ! kaptam 2 fele gyogyszert es 2 hetig kell szedjem !
250/311 anonim válasza:
metronizadolt kaptam es doxiciclint ! ha cisztas vagyok az azt jelenti hogy nincs ovulaciom ? ha kell szedjem a gyogyszereket 2 hetig , es majd megcsinalom a vervizsgalatokat ,akkor utanna mar probalkozhatunk es lehet oszejonne a baba ? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!