Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
 291/311 anonim ***** válasza:

Gratulálok Nicol!!!! :) hónapok óta drukkolok Neked!!!! :)

T

2016. márc. 28. 11:09
 292/311 anonim ***** válasza:
Ez nem kamucsik, szuper!!!Andi
2016. márc. 28. 13:11
 293/311 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen Lányok!

Most is csináltam tesztet és bár halványabb,de az is pozi :)

[link]

Nicol

2016. márc. 28. 16:49
 294/311 anonim ***** válasza:

nicol miota probalkoztok a babaval ? kivancsi vagyok akkor megis hany honapra jott ossze ... Cukibaba !

En a tegnap szeretkeztem a ferjemmel , es amiatt hogy cisztam van es szedem az antibiotikumot , szerintetek oszejonne a baba vagy azert megsem , foleg hogy nem maradtam terhes .... 20.napjan voltam a tegnap es kb aprilis 11-15 korul kellene megjonnie... na most mar nem tudom hogy esetleg e volt ovum vagy nem , a ciszta miatt !

2016. márc. 28. 20:18
 295/311 anonim ***** válasza:

Nicol ot evet vart ra. :)

A kitartasa bizony meghozta az eredmenyt, es ez biztat pl engem, mi kisebb megszakitasokkal ket eve varunk a kistesora.

Andi

2016. márc. 29. 08:07
 296/311 anonim ***** válasza:
Nicol teszteltél ma is??? :)
2016. márc. 29. 08:57
 297/311 A kérdező kommentje:

Jaj csajok! Itt aztán zajlik az élet! :) Mindenkinek drukkoltam és gondoltam rátok rengeteget! Én voltam a kislányommal ( tavaszi szünet ) és nincs otthon net, mert persze, hogy bedöglött minden. A upc és a wifi is! :) Ma már jöttem dolgozni, igaz a lányommal, szóval nem tudom mikor tudok rendesen írni, de igyekszem! :)

Nicol! Nagyon szeretném, hogy minden rendben legyen nálatok! :)

Igyekszem többet írni és holnap vagy csütörtökön kiírom az új hónapos kérdést is! :)

2016. márc. 29. 09:10
 298/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Ebéd szüneten vagyok.Teszteltem reggel és nagyon csalódott vagyok...sokkal,de sokkal halványabb lett a tesztem mint tegnap reggel...lehet átvert a tegnapi teszt...

Nicol

2016. márc. 29. 12:28
 299/311 anonim ***** válasza:

Nicol, teszel fel képet a mairól is?

A tegnapi száradás után is ilyen erős volt?

Nem hiszem, hogy átvert volna....elég erős pozi volt...

2016. márc. 29. 12:31
 300/311 anonim ***** válasza:

[link]

Mondom,hogy nem látszik rajta semmi...

Nicol

2016. márc. 29. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!