Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Gratulálok Nicol!!!! :) hónapok óta drukkolok Neked!!!! :)
T
nicol miota probalkoztok a babaval ? kivancsi vagyok akkor megis hany honapra jott ossze ... Cukibaba !
En a tegnap szeretkeztem a ferjemmel , es amiatt hogy cisztam van es szedem az antibiotikumot , szerintetek oszejonne a baba vagy azert megsem , foleg hogy nem maradtam terhes .... 20.napjan voltam a tegnap es kb aprilis 11-15 korul kellene megjonnie... na most mar nem tudom hogy esetleg e volt ovum vagy nem , a ciszta miatt !
Nicol ot evet vart ra. :)
A kitartasa bizony meghozta az eredmenyt, es ez biztat pl engem, mi kisebb megszakitasokkal ket eve varunk a kistesora.
Andi
Jaj csajok! Itt aztán zajlik az élet! :) Mindenkinek drukkoltam és gondoltam rátok rengeteget! Én voltam a kislányommal ( tavaszi szünet ) és nincs otthon net, mert persze, hogy bedöglött minden. A upc és a wifi is! :) Ma már jöttem dolgozni, igaz a lányommal, szóval nem tudom mikor tudok rendesen írni, de igyekszem! :)
Nicol! Nagyon szeretném, hogy minden rendben legyen nálatok! :)
Igyekszem többet írni és holnap vagy csütörtökön kiírom az új hónapos kérdést is! :)
Sziasztok!
Ebéd szüneten vagyok.Teszteltem reggel és nagyon csalódott vagyok...sokkal,de sokkal halványabb lett a tesztem mint tegnap reggel...lehet átvert a tegnapi teszt...
Nicol
Nicol, teszel fel képet a mairól is?
A tegnapi száradás után is ilyen erős volt?
Nem hiszem, hogy átvert volna....elég erős pozi volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!