Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Andi vagyok, regebben irtam ki ilyen kerdeseket en is.
Bedit!!! Nagyon orulok nektek😃
Nicol, nagyon drukkolok.:)
Mi pihentettuk mostanaban ezt a temat, ebben a honapban mar egyebkent is menstrualtam, tegnap volt a ciklus.hu szerint pem, de elotte ket napig volt a nyulos nyak. Lehet, h lekestuk, mert csak tegnap reggel tudtunk egyutt lenni, a nyak utoljara elozo nap reggel jelentkezett, delutanra csont szaraz voltam. :(
Drukk mindenek ezerrel!!!
Sziasztok!
Gratulálok Bedit ez nagyon jó hír :)!
Nekem megint csak a teszt szórakozásból húzza be a csíkot...de erősebben mint múlt hónapban,de tuti nem baba mert akkor már le kellene ugrania a csíknak...ez van
Nicol
Köszi N!Hát nagyon úgy tűnik,hogy nem szórakozott :)!Igazából még lenne 6 napom mensiig ugyanis még csak 26 ciklus napon vagyok,de szerintem hamarabb volt ovum.Teszt alapján 12 dpo-n lehetek szerintem.Tünetek igazából nincsenek.Reggel óta picit fájdogál a mellem és ennyi.Nagyon remélem,hogy nem kamucsík :)
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!