Most nem túráztatom magam ezen..majd lesz valami...ha tényleg baba csíkozza a tesztet akkor vasárnap-hétfőn már látszódnia kell a rendes teszten is...
Nicol
2016. márc. 25. 10:23
272/311 anonim válasza:
koszonom m hat nem is tudom mit gondoljak ezzel kapcsolatban cukibaba vagyok
2016. márc. 25. 10:30
273/311 anonim válasza:
Cukibaba ne gondolj semmi rosszra :).Én csak azt írtam,hogy én mit kaptam..lehet ha másik orvoshoz járnék én is antibiotikumot kaptam volna,de ezt nem tudhatjuk!Rendben lesz minden,nyugi!
Nicol
2016. márc. 25. 10:37
274/311 anonim válasza:
de Nicol , honnan tudhatnam peldaul ha lesz is ovum ? mert most jovo honapban meglesznek a ver vizsgalatok is , es akkor kiderul ha lesz e valami meg azon kivul ! mert cisztava alakulnal , nem ??
2016. márc. 25. 10:39
275/311 anonim válasza:
cukibaba :)
2016. márc. 25. 10:39
276/311 anonim válasza:
ja es szoktam verezni ,barnazni ,az a ciszta miatt van ? :( cukibaba
2016. márc. 25. 10:42
277/311 anonim válasza:
A vérvizsgálat ki fogja deríteni,hogy melyik hormonoddal van baj ami miatt a petesejted cisztává alakul.Nekem pl a prolaktinommal volt akkor a baj...és ha minden rendben lesz akkor lesz ovud is amit vagy megérzel vagy nem.Viszont ha minden rendben lesz akkor azt javaslom,hogy ovutesztelj majd és akkor biztos tudni fogod mikor van ovud.Addig míg cisztás vagy viszont felejtsd el az ovutesztet mert vagy nem lesz pozi,vagy pozi lesz,de több napig vagy hol pozi hol negatív lesz..
Nicol
2016. márc. 25. 10:48
278/311 anonim válasza:
ja az lemaradt,hogy igen a ciszta miatt pecsételsz,barnázol ugyanis a ciszta miatt nincs progi termelés...
Nicol
2016. márc. 25. 10:51
279/311 anonim válasza:
ezelott 3 honapja meg volt vervizsgalat csinalna es akkor kicsi volt a prolaktinom !!! nem sokkal ! :) akkor megvan hogy mi a gond . koszi! cukibaba
2016. márc. 25. 10:59
280/311 anonim válasza:
Szia Nicol, köszi a kérdésed, jól vagyok 9. hetet töltöttem be a héten. Már megvolt az első vv, meg terheléses vv-re is kellett mennem a korábbi glükóz tolerenciám miatt. Még nincs eredmény. Közben az orvos küldött egy levelet, felírta Canesten kúpot a kenetvétel eredményeként ... nagyon örülök neki... Majd ápr. 4 megyek legközelebb Uh-ra. Láttom neked újra izgis időszak van, drukkolok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!