Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
 261/311 anonim ***** válasza:
Sziasztok, megvolt az 1. látogatásunk a dokinál. 12 mm petezsák szikhólyaggal, de sajna más még nem látszott. Így 5 hetesre becsült, mondjuk , én 6-ra becsültem magunkat. Remélem nem kell emiatt aggódnom. Jövő héten újra mennem kell. Igazából csak most kezdtem tényleg elhinni, h láttam.... :D Ann.
2016. márc. 24. 16:37
 262/311 anonim ***** válasza:

N gratulálok ezek ám a pozi tesztek :)!

Ann de jó,hogy minden rendben van :)!Szép fejlődést kívánok!

Én ma vagyok a 22 napon...ma reggel is teszteltem és erősebb lett egy kicsivel a csík mint tegnap este.El is mentem délután vettem 4 patikai tesztet ami közül 1-et megcsináltam,de negatív lett...

25-ös: [link]

Reggeli 10-es: [link]

Nemsoká csinálok egy 10-est kíváncsi vagyok mit mutat majd...még szerencse,hogy sok tesztem van így nyugodt szívvel lövöldözhetem :)

Nicol

2016. márc. 24. 16:50
 263/311 anonim ***** válasza:

[link]

Na megcsináltam...az alsó a mostani délutáni...

Nicol

2016. márc. 24. 17:20
 264/311 anonim ***** válasza:
N gratulálok a pozi teszthez! Ann mikor mész legközelebb Uh-ra? Bedit
2016. márc. 24. 17:55
 265/311 anonim ***** válasza:
Jah, látom jövő héten, drukkolok neked!! Bedit
2016. márc. 24. 17:55
 266/311 anonim ***** válasza:
antibiotikumtol elmulik a ciszta ?? cukibaba vagyok
2016. márc. 24. 22:06
 267/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Gratulálok Ann!

Köszi mindenkinek a gratulációt!! :) Itt a mai, az alsó a mai (11 dpo) felsö tegnapi (10 dpo).

[link]

[link]

Nicol, látszik valami, 10-es gyógyszertárit nem vettél? Én még rendeltem tegnap egy digitálist, állítólag ma megjön, alig várom. :)) Holnap reggel azt csinálom meg.

2016. márc. 25. 07:41
 268/311 anonim ***** válasza:
Cukibaba, sajnos ehhez nem értek. N voltam az előző is! :)
2016. márc. 25. 07:42
 269/311 anonim ***** válasza:

N szerintem várj még 14 dpo-ig a digi teszttel..

Cukibaba nekem amikor cisztám volt akkor progreszteron hatására szívódott fel...antibiotikumot nem is kaptam.Először norcolutot adtak,de ahelyett,hogy megjött volna ovut csinált,de a ciszta maradt utána meg utrót kaptam és a ciszta eltűnt és azóta van ovum is :)

Én ma kifogtam egy hibás tesztet...bár pozinak mondanám viszont pont ott van elázva ahol a csíknak kellene lennie.Nálunk nem lehet 10-es tesztet kapni a gyógyszertárba csak 25-öst...

Bedit hogy vagy?Minden rendben van a Pindurival?

Nicol

2016. márc. 25. 10:11
 270/311 anonim ***** válasza:
Vegyél Nicol facellet. Messze a legjobb!! :)))
2016. márc. 25. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!