Sziasztok, megvolt az 1. látogatásunk a dokinál. 12 mm petezsák szikhólyaggal, de sajna más még nem látszott. Így 5 hetesre becsült, mondjuk , én 6-ra becsültem magunkat. Remélem nem kell emiatt aggódnom. Jövő héten újra mennem kell. Igazából csak most kezdtem tényleg elhinni, h láttam.... :D Ann.
2016. márc. 24. 16:37
262/311 anonim válasza:
N gratulálok ezek ám a pozi tesztek :)!
Ann de jó,hogy minden rendben van :)!Szép fejlődést kívánok!
Én ma vagyok a 22 napon...ma reggel is teszteltem és erősebb lett egy kicsivel a csík mint tegnap este.El is mentem délután vettem 4 patikai tesztet ami közül 1-et megcsináltam,de negatív lett...
Nicol, látszik valami, 10-es gyógyszertárit nem vettél? Én még rendeltem tegnap egy digitálist, állítólag ma megjön, alig várom. :)) Holnap reggel azt csinálom meg.
2016. márc. 25. 07:41
268/311 anonim válasza:
Cukibaba, sajnos ehhez nem értek. N voltam az előző is! :)
2016. márc. 25. 07:42
269/311 anonim válasza:
N szerintem várj még 14 dpo-ig a digi teszttel..
Cukibaba nekem amikor cisztám volt akkor progreszteron hatására szívódott fel...antibiotikumot nem is kaptam.Először norcolutot adtak,de ahelyett,hogy megjött volna ovut csinált,de a ciszta maradt utána meg utrót kaptam és a ciszta eltűnt és azóta van ovum is :)
Én ma kifogtam egy hibás tesztet...bár pozinak mondanám viszont pont ott van elázva ahol a csíknak kellene lennie.Nálunk nem lehet 10-es tesztet kapni a gyógyszertárba csak 25-öst...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!