Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/311 anonim ***** válasza:
remelem a gyogyszerek nem befolyasoljak az eredmenyeket majd , en kerdeztem a patikaba es azt mondtak hogy nem !
2016. márc. 23. 19:50
 252/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok Csajok!! Görcsögetés mentes volt a napom, hajnalban volt egy erősebb késszúrás szerű fájdalom, meg most este szurkálgat picit a hasam. Nézzétek a facell tesztem!!!

[link]

[link]

Vélemények?? Kezdhetek örvendezni?? :)

2016. márc. 23. 19:55
 253/311 anonim ***** válasza:
Ja, természetesen lemaradt, h N ... :D
2016. márc. 23. 19:55
 254/311 anonim ***** válasza:

N ez bizony pozi :)

Aki a gyógyszert kezdi el szedni nyugi nem fog a vérvételen meglátszódni semmi baj nem lesz :)

Ém ma délután ilyet teszteltem...

[link]

[link]

Nicol

2016. márc. 23. 20:01
 255/311 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok aki szedi a gyogyszert ! :) es szerinted utanna oszejonne a baba ? :)
2016. márc. 23. 20:04
 256/311 anonim ***** válasza:
es az azt jelenti nincs ovulaciom ha cisztam van ? koszonom , cukibaba
2016. márc. 23. 20:17
 257/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Kepzeljetek hallottam egy csodaszerrol! Egy ismerősömnek azt mondtak, h nem lehet kisbabaja, voltak egy csomo kivizsgalason, nem menstrualt, nem volt peteerese...kapott egy csomo gyógyszeres kezelést, hónapokig próbálkoztak eredménytelenül! Majd tanácsolták neki h próbálja meg az INOFOLIC étrend-kiegészítőt, aminek az lett az eredménye h elso honapban megjott neki, másodikban napra pontosan ismét, harmadikban pedig mar nem, m terhes lett :) most 16hetes es valószínűleg ennek a készítménynek köszönheti! Nekem azt mondta, g masodik próbálkozós honap utan ha nem sikerul szerezzem be, m ez egy csodaszer :) mint ahogy mondtam, mi annyira nem vagyunk ráfeszülve, meg ugye most fognak muteni, ugyh most nem is leszunk egy darabig, de gondoltam megosztom veletek, hátha valaki kiprobalja, vagy esetleg kipróbálta mar, es van tapasztalata :) igazabol ennyit tudok az egészről, majd most akarok utana olvasni :)

Detty

2016. márc. 23. 21:41
 258/311 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nicol, látni valamit! Nem veszel valami más fajtát??

Reggeli tesztem :)))

[link]

[link]

2016. márc. 24. 06:32
 259/311 anonim ***** válasza:

Csajok itt az esti,meg a mai együtt. Mit szóltok??

[link]

2016. márc. 24. 09:12
 260/311 A kérdező kommentje:

Cukibaba! Nekem még nem volt cisztám, így nem is tudom, hogy ez miként hat/hathat a szervezetre... Ebben nem tudok okosat mondani neked.

Nicol! Remélem ez a teszt most már nem csap be és baba lesz a pocakban! :) Mikorra nem várod?

Detty! Köszi a tippet mindenki nevében! :)

N! Úgy örülök neked! Kívánom, hogy minden rendben legyen! :)

2016. márc. 24. 10:08
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!