Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯
 231/311 A kérdező kommentje:
Sajnálom Dia! Jobbulást és jönni fog az a baba! :)
2016. márc. 21. 14:07
 232/311 anonim ***** válasza:

Köszönöm Dia! Ma is tompán szurkálgat a hasam. Déli pisiből csináltam most is egy gyógyszertárit. Szerintetek reménykedhetek?

[link]

2016. márc. 21. 16:23
 233/311 anonim ***** válasza:

Köszönöm kérdező, remélem. Jövő hónapban nem, de remélem utána jön lassan.

N, szép, halvány, de látható pozitív. :)

Drukkolok mindenkinek!

2016. márc. 21. 17:09
 234/311 anonim ***** válasza:
Sziasztok , nem olvastam vegig most mindent , de en meg jelentkeztem a topikba , a januarit en irtam ki ! szoval az a helyzet velem , hogy voltam viszamenve endokrinologushoz , es megekozta a nyakam , talalt benne egy kisebb csomot , ami szerinte pajzsmirigy ! 3 honap alatt hiztam is 2 es fel kilot , es elkuldott vizsgalatokra ujra . meg az inzulin szintet is megmerik majd kovetkezo honapban , a ciklus 3.napjan , es elkuldott nogyogyaszhoz , oda holnap megyek , azert hogy nezzek meg nincs e cisztam ! a tavaly novemberben a prolaktinom volt nagyobb kicsit es a HDL cHOL kicsi volt ! Szerintetek az pajzsmirigy lehetett tenyleg ? meg esetleg inzulinrezisztencias vagyok ? koszonom a valaszokat , es erthetoen lehet ezek miatt nem jott ossze a baba ! most varok amig kiderul , de nagyon kivancsi vagyok mar :( Cukibaba *
2016. márc. 22. 06:47
 235/311 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Utolsó: Sajnos én nem értek az ilyen értékekhez,kivizsgálásokhoz, így érdemben nem tudok neked válaszolni.

Csajok ilyen a görbém [link]

És a facell ma reggel már képen is látszik. Picit kezdek reménykedni.

[link]

[link]

2016. márc. 22. 07:55
 236/311 A kérdező kommentje:

Cukibaba! Sajnos ezekhez én se értek, de mind a cukor, mind a pajzsmirigy probléma okozhat nehézséget a teherbeesésnél! Remélem minden rendben lesz vagy ha valami mégse, gyorsan tudják orvosolni és hamarosan jön a baba nálatok is! :) Fel a fejjel, minden rendben lesz!

Csajok, nem írtatok nevet, nem tudok így kiemelni senkit! A tesztek alakulnak, reményre adnak okot, de tudjátok, nagyon ne éljétek bele magatokat, mert lehet még koppanni, de nagyon drukkolok, hogy baba legyen és maradjon is veletek! :)

Petra! Nem tudom, hogy még olvasol-e bennünket, de tegnap megjöttek a tesztek, amiket 02.18-án rendeltem. Jól mondtad, hogy kb. 1 hónap mire ideér!

2016. márc. 22. 08:18
 237/311 anonim ***** válasza:
Bocsiiii N voltam, mindig lemarad.
2016. márc. 22. 08:19
 238/311 A kérdező kommentje:
Semmi baj N! :) Én amúgy látom amire gondolsz és most végigfutottam kinn a kérdéseket és azt hiszem megtaláltam a kérdésed! Ha időben jött ki és színe is van, akkor nagyobb a remény, de szerintem itt lesz valami! :)
2016. márc. 22. 08:24
 239/311 anonim ***** válasza:
Köszi!! :) igen rögtön látszott, bőven időben. Van színe is. Idön belül már csak nem lesz száradási csíkos. :D
2016. márc. 22. 08:33
 240/311 A kérdező kommentje:
Akkor nem lesz az! :) Nagyon drukkolok! Valami tüneted van?
2016. márc. 22. 10:03
❮❮ ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!