Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Köszönöm Dia! Ma is tompán szurkálgat a hasam. Déli pisiből csináltam most is egy gyógyszertárit. Szerintetek reménykedhetek?
Köszönöm kérdező, remélem. Jövő hónapban nem, de remélem utána jön lassan.
N, szép, halvány, de látható pozitív. :)
Drukkolok mindenkinek!
Cukibaba! Sajnos ezekhez én se értek, de mind a cukor, mind a pajzsmirigy probléma okozhat nehézséget a teherbeesésnél! Remélem minden rendben lesz vagy ha valami mégse, gyorsan tudják orvosolni és hamarosan jön a baba nálatok is! :) Fel a fejjel, minden rendben lesz!
Csajok, nem írtatok nevet, nem tudok így kiemelni senkit! A tesztek alakulnak, reményre adnak okot, de tudjátok, nagyon ne éljétek bele magatokat, mert lehet még koppanni, de nagyon drukkolok, hogy baba legyen és maradjon is veletek! :)
Petra! Nem tudom, hogy még olvasol-e bennünket, de tegnap megjöttek a tesztek, amiket 02.18-án rendeltem. Jól mondtad, hogy kb. 1 hónap mire ideér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!