Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Sziasztok N vagyok! Tegnap tegnap tettem fel görbés kérdést, lehet látta valaki. Nem tom, most mi lehet, valakinek tipp? Itt a görbe: [link]
Ma reggel elkezdtem nagyon furán görcsölni, és beleszúrt egy erőset a hasamba. Ne nézzetek hülyének légyszi, de vannak tesztjeim pne stepesek, és ellőttem egyet erre nagyon nagyon halvány pozi lett, csináltam még egyet, hogy nem-e csak rossz vagy valami és azon is látszik. Mi a fene lehet??? Ti mit gondoltok??
Nicol! Ezek szerint próbálkozhattok? Nagyon szorítok!
N! Nem értek a görbéhez, de ránéztem, ha most volt pár napja ovud, nem lehet a teszt még hcg-re pozitív, max. ha lh-ra is érzékeny ( sokan mondták, hogy ovu környékén az lh-t mutathatja a teszt ). Drukkolok, hogy a nem várt menstruációd előtt is pozitív legyen és bab miatt!
Nem mondta a doki,hogy nem próbálkozhatunk,de nem teszünk se ellene se az érdekében sem,hogy legyen baba....
N az lh-ra reagál a teszt vagy csak simán szellemcsík...ilyen korán nem mutat semmit...
Nicol
N!
Direkt Neked csináltam egy 10-es one steppet,hogy megmutassam hajlamosak a halvány csíkosodásra ráadásul időn belül,egyből....én tuti nem vagyok terhes,sőt még az sem biztos,hogy volt ovum....de a teszt így néz ki....
Nicol
Köszi Nicol! Hát kiváncsi vagyok, mi van. A görbém alapján létezhet, hogy még csak most lesz ovum? Én még arra gondolok, hogy a 12. Napon lehetett. Olvastam egy oldalon, hogy ovu után két nappal leeshet a hő. Csináltam egy gyógyszertári tizes tesztet is, kijött egy percen belül. De kíváncsi vagyok apám....
N én azt mondom ha volt ios hamarabb ovud akkor az talán 2 nappal előtte volt...viszont most látom,hogy múlt hónapban volt pozi terhesteszted és lehet,hogy még nem ürült ki teljesen a hcg a szervezetedből és azért lehet a mostani teszted halvány pozi...
Nicol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!