Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!

(A februárit én írtam ki)

2016. febr. 29. 08:13
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/311 anonim ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm! :) Dóri
2016. márc. 12. 14:27
 182/311 A kérdező kommentje:
Dóri!Én is így làtom!Azt is mondta a lànyom,hogy kislàny jön majd!Amúgy van a lànyommal egy nagyon megható kis történetem!Egyik délutàn jöttünk haza a böliből,felnézett az égre és azt mondta:Anya,emlékszel,amikor ott ültem fenn és csak lóbàltam a làbam? Na,egyből könnybe làbadt a szemem és elhaló hangon csak annyit tudtam kimondani,h igen... A kislànyom a mai napi abban él,hogy ő egy angyal.Néha mondogatja is,hogy már nem tud repülni,mert eltűntek a szàrnyai.Egy màsik alkalommal meg azt mondta:Beleugrottam a pocakodba és megbaràtkoztunk! Meg azt is mondta nem olyan rég,hogy ő eddig azért nem jött le,mert apàra és anyàra vàrt! Ez egy csoda és most is szorít a szívem,ha ezekre gondolok!
2016. márc. 12. 14:58
 183/311 anonim ***** válasza:

Hát csajok,nekem úgy néz ki meg fog jönni :(

Előjött két jókora pattanás ami a mensit jelzi nálam :(

Szerintem a tesztelgetést is abbahagyom erre a hónapra,mert nem sok értelme van :( El vagyok keseredve :(

2016. márc. 12. 21:00
 184/311 anonim ***** válasza:
Bocsi,8-as voltam.
2016. márc. 12. 21:01
 185/311 A kérdező kommentje:
8-as!Hogy vagy?Megjött?
2016. márc. 13. 13:15
 186/311 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Nem,még nem jött meg.Holnap van a nemvárt,de már lelkiekben felkészültem rá.

Párom tréfásan meg is jegyezte ma hogy: "Megjött már,mert nagyon sárkány vagy ma" :(

Ráadásul akkora pattanásaim lettek...szabály szerint két szarv nőtt a homlokomon :)

De sebaj,új hónap,új remény,mint szokták mondani...csak olyan nehéz!

Ha esetleg valamiféle csoda folytán + tesztelnék,mindenképp írok! :) Azért drukkoljatok légyszi hogy ne jöjjön meg,és pozit teszteljek :)

Mindenkinek mielőbbi pozitív tesztet kívánok!

(8)-as voltam,amugy Moncsi ;)

2016. márc. 13. 18:46
 187/311 A kérdező kommentje:
Moncsi,én drukkolok!Ma reggel teszteltem,de negatív és én is tiszta hülye vagyok.Feszült és rengeteget sírok... Szerintem nekem is meg fog jönni... De ez ilyen!Úgy néz ki,hogy jövő hónapban is kiírhatom a kérdést...
2016. márc. 13. 21:49
 188/311 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Ma kellett volna megjönnie,eddig semmi.Viszont görcsölök.

Képzeld,ma délután csináltam egy One Step tesztet,és iszonyat halványan,de ott volt a második csík.Összehasonlítás képen csináltam egy ovu tesztet is,azon is halvány csík volt,és a két teszt szinte egyformán nézett ki.Annyira örültem neki.Mutattam a páromnak is,kérdeztem tőle hogy ugye látja a csíkot,és hogy ugye rózsaszín e.És ő is látta,és mondta hogy igen,rózsaszín.

Majd most az előbb megnéztem a tesztet,és szerintem kifehéredett. :( Párom ő még mindig rózsaszínnek látja a második csíkot,de szerintem csak szellemcsík volt ismételten :(

Már azért is gondolom hogy ismét negatív lett a tesztem,mert elszaladtunk a DM-be venni X-epilt,amit gyorsan meg is csináltam,azon viszont semmi nem volt :(

Hát ennyit rólam.

Most elterveztem hogy nem tesztelek pár napig.Remélem kibírom!

Te hogy vagy kérdező?

2016. márc. 14. 19:21
 189/311 anonim ***** válasza:
Bocsi,mindig lemarad,Moncsi voltam
2016. márc. 14. 19:22
 190/311 A kérdező kommentje:
Moncsi!Kívànom,hogy 1-2 nap múlva pozitív legyen!Én holnapra nem vàrnàm,de meg fog jönni...Reggel óta rengeteg folyàsom van,folyton olyan érzésem van,mintha bepisiltem volna...Ez a mensi jele.Majd jövő hónapban hàtha sikeresebb leszek!Amúgy tünetem sincs,ebben a hónapban a mellem,derekam se fàjt csak pàr nap.
2016. márc. 15. 13:36
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!