Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit március végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi és új tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt!
(A februárit én írtam ki)
Hát csajok,nekem úgy néz ki meg fog jönni :(
Előjött két jókora pattanás ami a mensit jelzi nálam :(
Szerintem a tesztelgetést is abbahagyom erre a hónapra,mert nem sok értelme van :( El vagyok keseredve :(
Szia Kedves Kérdező!
Nem,még nem jött meg.Holnap van a nemvárt,de már lelkiekben felkészültem rá.
Párom tréfásan meg is jegyezte ma hogy: "Megjött már,mert nagyon sárkány vagy ma" :(
Ráadásul akkora pattanásaim lettek...szabály szerint két szarv nőtt a homlokomon :)
De sebaj,új hónap,új remény,mint szokták mondani...csak olyan nehéz!
Ha esetleg valamiféle csoda folytán + tesztelnék,mindenképp írok! :) Azért drukkoljatok légyszi hogy ne jöjjön meg,és pozit teszteljek :)
Mindenkinek mielőbbi pozitív tesztet kívánok!
(8)-as voltam,amugy Moncsi ;)
Szia Kedves Kérdező!
Ma kellett volna megjönnie,eddig semmi.Viszont görcsölök.
Képzeld,ma délután csináltam egy One Step tesztet,és iszonyat halványan,de ott volt a második csík.Összehasonlítás képen csináltam egy ovu tesztet is,azon is halvány csík volt,és a két teszt szinte egyformán nézett ki.Annyira örültem neki.Mutattam a páromnak is,kérdeztem tőle hogy ugye látja a csíkot,és hogy ugye rózsaszín e.És ő is látta,és mondta hogy igen,rózsaszín.
Majd most az előbb megnéztem a tesztet,és szerintem kifehéredett. :( Párom ő még mindig rózsaszínnek látja a második csíkot,de szerintem csak szellemcsík volt ismételten :(
Már azért is gondolom hogy ismét negatív lett a tesztem,mert elszaladtunk a DM-be venni X-epilt,amit gyorsan meg is csináltam,azon viszont semmi nem volt :(
Hát ennyit rólam.
Most elterveztem hogy nem tesztelek pár napig.Remélem kibírom!
Te hogy vagy kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!